A Rendezvény ReStart 2022 konferencia célja, hogy ismét összehozza a rendezvényipart, és az elmúlt év tapasztalatai alapján tovább építse az összefogást, amellyel a hazai rendezvényipari szereplők összehangoltabban, több megértéssel, és hasonló szabályozási keretek között tudnak együttműködni.
Ennek elősegítésére idén is politikai döntéshozók és szakemberek segítségével igyekszünk megérteni a rendezvényszabályozási keretrendszert, lekövetni annak változásait, ütköztetve a döntéshozók és a szakmában dolgozók tapasztalatait a témában. Emellett idén is fontos szerepet kap a tudásmegosztás és az elmúlt év tapasztalatainak megvitatása esettanulmányokon keresztül. Újdonságként idén lesz lehetőség megismerni a szolgáltatói szektor legújabb trendjeit, újításait is, valamint tréningek és workshopok segítségével mélyülhetünk el egy-egy témában. A konkrét „hard skilleket” fejlesztő workshopok mellett kiemelt szerepet kap a mentális egészség és a fenntarthatóság témája is.


Időpont: 2022. május 31., kedd 9:30-20:00
Helyszín: Bálna - 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.


A részletes programot hamarosan megtalálod a www.mtpa.hu oldalon, az MTPA Facebook oldalán, valamint a konferencia Facebook eseményében.