A Magyar Turisztikai Program Alapítvány kiemelt célja, hogy összehozza a hazai rendezvényszektort. Ennek érdekében minden év tavaszán megszervezzük Rendezvény ReStart konferenciánkat, amelyre idén május 9-én kerül sor új helyszínen, az Akvárium Klubban.

 
A rendezvényszektor, mint a kreatív ipar része a gazdasági-társadalmi folyamatoknak nagyban kitett, folyamatosan változó, adaptálódó piac. A szezonnyitó szakmai konferencia középpontjába idén éppen a változás hordozta lehetőségeket helyezzük. Célunk az alapítás óta változatlan: a professzionalizálódás útján segíteni az üzleti, a sport- és  kulturális rendezvények szervezőit és szolgáltatóit, az elmúlt évek tapasztalatai alapján tovább építeni az összefogást, amellyel a szektor hazai szereplői összehangoltabban, több megértéssel és hasonló keretek között tudnak együttműködni. 
 
A Rendezvény ReStart Konferencia 2023 ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. 
 
Az idei évben először készítünk a konferenciához delegált adatbázist, amelybe várunk minden szakmai szereplőt, aki bővítené kapcsolatait. A delegált adatbázisba az alábbi linken lehet regisztrálni: https://rendezvenyrestart.hu/delegalt-adatbazis
 
MTPA - Összehozzuk a rendezvényipart!