Az Online Rendezők Viadala előadásban a Momentánosok azt improvizálják, hogy filmrendezők. Négyféle rendezői koncepció rövid körülírásával, a szereplők, látvány, hangulat elmesélésével (pitchelésével) és egy-egy jelenet bemutatásával indul az előadás. Mind a négy improvizált rendező célja, hogy a producerek (azaz ti, a közönség) az ő filmkoncepcióját válasszák.

Az improvizált filmötletek újabb és újabb körökben bontakoznak ki, de a producerek minden kör után online szavaznak, hogy melyik sztorit tartanak méltónak a folytatásra és melyiknek mondjunk búcsút. Az utolsó szavazás után csak egyetlen film marad, aminek így a befejező nagyjelenetét is láthatjuk. 

Februárban Valentin-napi, EXTRA kiadással várunk!

Az előadás nézői között meglepetés sorsolással pedig egy különleges, páros élményben is részetek lehet. 

Praktikus információk:
Az előadást ONLINE közvetítjük az Impró színpadáról.

Az aktuális rendelkezések alapján előadásunkat mindenki az otthonából, biztonságos környezetből követheti. Az előadást az Impró színpadán játsszuk, innen streameljük, és igyekszünk mindenkit a lehető legteljesebb élményhez juttatni, így nézőinket bevonjuk az előadások alatti ötletelésbe! :)

Az előadás linkjét a Tixától e-mailben fogod megkapni, az info@tixa.hu e-mailcímről. Ha kérdésed/problémád lenne, keress a Facebookon vagy a szervezes@momentantarsulat.hu címen. De reméljük, minden rendben lesz :)

Az előadás 48 órán belül visszanézhető!

Kérjük, a linket ne küldd tovább harmadik félnek.

 

Várunk szeretettel online!