Stoner, prog és modern rock eklektikus egyvelege egy estére összegyúrva: Red Swamp, The Royal Freak Out és Sosevolt együtt a Dürerben!
Érkezzetek korán és maradjatok későig.
A SOSEVOLT az idei Age of the deadly mammals c. EP-jét mutatja be egy mini turné keretein belül. A metálból és hardcoreból is erősen táplálkozó modern rockot játszó banda ezúttal a déli ízekkel dolgozó kollégákkal karöltve szántja fel a Dürer Kert színpadát. A következő anyag felvétele előtt idén itt látható utoljára Budapesten a csapat, szóval öveket becsatolni, bólogatásra felkészülni!
♫: https://www.youtube.com/watch?v=sA4_5jEN56g
A THE ROYAL FREAK OUT energikus, erőteljes rockzene, egy csipetnyi progresszivitással, stonerrel és nagy adag hangerővel megspékelve. Második nagylemezük Emergence címmel idén jelent meg, de készülnek egy vadiúj single-lel is, amit élőben először itt hallhattok majd.
♫: https://www.youtube.com/watch?v=g5yQL3IT8Xs
A stoner/sludge metálban utazó (egymás közt csak “szmókermetál”) RED SWAMP a Sabbath-Down-Clutch háromszög legerősebb stílusjegyeit öltözteti modern köntösbe: tonnás súlyú riffek, hatalmas refrének és markáns lüktetés jellemzi zenéjüket. Harmadik, Time to Die című nagylemezük januárban jelent meg, melyet a svéd metálzseni Jens Bogren (Sepultura, At the Gates, Soilwork, Arch Enemy, stb) masterelt.
♫: https://www.youtube.com/watch?v=bK5v4pGX7aI
JEGYEK:
early bird: 1800 Ft
elővételel: 2200 Ft
helyszín: 2900 Ft
Kapu: 19:30
20:00-20:40 – Sosevolt
20:55-21:55 – The Royal Freak Out
22:10-23:10 – Red Swamp
Powered by: Corner Art Management, NOW Books & Music