Quimby

Rövid pihenés után, új lemezzel a tarsolyában a jubiláló Quimby zenekar újra a lovak közé csap és végigvágtat a fesztivalszezonon. Azt ígérik, hogy leszedik a fejünket és helyére tesznek egy komplett univerziumot.
Lesz látvány, díszlet, rock'n roll és mentás vattacukor!
Addig is szívjátok magatokba Jónás Jelenéseit, lényegüljetek át és énekeljünk együtt 2017-ben is! A nyár méltó zárásaként megmutatjuk a PARK közönségnek, milyen egy igazi szeptember másodika!

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. 

• 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, kivéve 14-17 év közöttiek a Safe and Sound Mentori Program keretében. (www.safeandsound.hu

• 10 éves kor alatt a belépés ingyenes!