Kedves Pszinapszisosok! 

 

Tartsatok velünk az afterpartyra a P/szimbiózis után! Az éjszaka folyamán az összhang lesz a főszerepben, élvezd  a zenét és hangolódj rá a többiekre! A jó hangulat garantált!

 

Részletek:

 

 Dátum: 2023. Október 14. 

 Időpont: 22:00 - 3:00 

 Helyszín: Úri Muri kávéház és mulató (Budapest, 1077,  Wesselényi u. 19.)

 

Az Úri Murinak hála a belváros szívében egy különleges és felejthetetlen élménnyel várunk a főesemény után, ahol vendég DJ-ink garantálják a fiatalos és pörgős hangulatot.  

 

 Zenei felhozatal:

Light techno

  Hard techo

  DnB 

  Kísérleti elektronikus

 House


 

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus alkalmat, hogy személyesebb körülmények között is találkozz, beszélgess és bulizz a Pszinapszis közösség tagjaival. Amíg napközben a tudásod bővítheted, estére elhozzuk neked a tökéletes kikapcsolódást egy átmulatott éjszakával.

 

A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérünk mindenkit, hogy tartsa be a helyszín házszabályait és vigyázzunk egymásra és a helyre.

 

 Jegyinformáció:

P/szimbiózis esemény karszalaggal a belépés ingyenes

Külsős vendégek számára a jegyek a következő linken vásárolhatóak meg elővételben: illetve lesz helyszíni jegyértékesítés is. 

 

A Pszichodiák Alapítvány egy nonprofit szervezet, így minden támogatást szívesen fogad. Ha tetszik, amit csinálunk, akkor Te is hozzájárulhatsz további működésünkhöz a támogatói jegy megváltásával. Minden segítséget hálásan köszönünk!
 

Az október 14-edikei részletes programtervért kövesd az eseményünket, social felületeinket és iratkozz fel hírlevelünkre!

Honlapunkon hamarosan szintén közzétesszük programjainkat részletes bontásban: https://www.pszinapszis.com/

 

Várunk mindenkit sok szeretettel!

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

Pszinapszis 2023 (Pszichodiák Alapítvány)