Pszichoforyou - Szívvel. Lélekkel. Veletek. - JELENLÉT

2017. október 19.

Premier KultCafé

Magyarország
1085
Budapest
Üllői út 2-4

Kapunyitás: 18:00

Jelenleg nem kapható jegy a rendezvényreHa az anatómia alkalmazkodott volna a 21. századhoz, akkor 476 kezünk, 75 fülünk, 451 szánk és 16 egyéb testnyílásunk lenne” - olvasható Ruby Wax „Mindfulness kalauz” című könyvében. Ezek a megdöbbentő számok is alátámasztják, hogy a mai kor emberének egyik legnagyobb feladata ez: jelen lenni. Jelen lenni otthon, amikor vacsorázunk, vagy a gyerekeinkkel játszunk, jelen lenni a munkahelyünkön, amikor a határidős feladatainkon dolgozunk, jelen lenni nyaralás közben, a szeretteinkkel, a barátainkkal.

De miért olyan nehéz jelen lenni a saját életünkben? Miért érezzük egyfolytában azt, hogy mindig valami mást kell csinálnunk? Miért olyan nehéz koncentrálni, amikor dolgoznunk kellene, és miért nem tudunk kikapcsolni, amikor végre pihenhetnénk? Hogyan lehetséges, hogy a kezünkbe vegyük az irányítást és nyugalmat teremtsünk magunkban és magunk körül? Mit tehetünk annak érdekében, hogy a mi tudatunk és elménk határozza meg a körülményeket, ahelyett, hogy a körülmények határoznának meg minket? Lehetséges ez egyáltalán? És ha igen, hogyan?

Kérdések, amelyekkel nap mint nap összetalálkozunk, de valahogy nem érkezik válasz. Ezeket a kérdéseket járjuk körbe a Pszichoforyou októberi rendezvényén meghívott vendégeinkkel, Dr. Márky Ádám, orvos, mindfulness oktatóval, és Palya Bea dalszerzővel, énekessel.

Szívvel. Lélekkel. Veletek.


Gyakori kérdések // Általános Szerződési Feltételek // Adatvédelmi Szabályzat // Kapcsolat

Simple fizetési tájékoztató

Barion

Programozás és szerver üzemeltetés wr.hu

Copyright © 2014-2017 TIXA