Ha arra törekedtél, hogy teljes életet élj, de a mókuskerék fogva tart. Ha jobbat tudnál kihozni magadból és a szikra még benned van – gyere el:

Inspirációt és lendületet igyekszünk átadni egy különleges estén. Töröld el te is a szürke hétköznapokat és töltődj fel olyan emberek előadásából, akik sokkal többet hoztak ki magukból, mint tervezték.

Miért gondoljuk, hogy a teljesítmény elérése tanulható?

Röviden azért, mert az élet különböző területén kiemelkedő eredményt elérő emberek hasonló értékekkel, meggyőződésekkel rendelkeznek, így gondolkodásmódjuk által bárki közelebb kerülhet a valódi teljesítményt nyújtó életstratégiákhoz.

Hogyan értek el eredményt? Kik ők?

Az esten olyan emberekkel beszélgetünk, akik többet értek el, mint álmodták, korlátaikra fittyet hányva olyat tettek, amiről a többség azt gondolta lehetetlen.

Az este előadói:
Dr. Baji Balázs, az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb magyar atlétája, aki már állatorvosként állhatott fel a dobogóra a profi atlétákkal versenyezve.

GlovEye, Fülöp Ádám - Ádám és csapata képviselte hazánkat a rangos Microsoft Imagine Cup innovációs versenyének nemzetközi döntőjén Seattle-ben. A GlovEye tudományos áttörés a láttássérültek olvasási élményének javításában.

Ternován Zoltán – aki minden orvosi diagnózisra rácáfolt, SM betegként még magasabb fokozatra kapcsolt. Számára minden akadály legyőzhető.

 

Dr. Lala (Balogh László) a bohócdoktor terapeuta, és kommunikációs szakértő - hajtóereje a küldetéstudat.