Egy hamisítatlan, eredeti FARSANGI mulatsággal vár a PomPom People újabb családi bulija! Egy igazi délutáni BREAKBEAT party. Tombolás uzsitól naplementéig. THE FAMILY RAVE. Ezúttal egy soha nem látott GLOW PARTY-t szervezünk nektek, ahol minden világít, és ahol mindenki RAGYOGHAT. 

A 2. PomPom Party-n két dj nagyság, a mindig vidám GRASSHOP és a néha komoly CRIMSON készül nekünk tört és egyéb vidám ütemekkel - gyerekbarát hangerôn. Mindkettejük apuka, aki hiszi, hogy a nappali buli néha a legjobb buli. Sok meglepetéssel készülünk. Készüljetek ti is, ez is farsang lesz, de másképp. Vegyetek fel sok fehéret, mi sok UV-val és világító kellékkel várunk.

Jegytípusok:

Családi jegy: Max. 4 főig jogosít belépésre családoknak. Azaz 2 felnőtt + 1 vagy 2 gyerek Illetve 1 felnőtt + 2 vagy 3 gyerek belépésére jogosít fel. 

Családi maxi:  Max 5 főig nagycsaládoknak. Ha 3 gyerekkel vagy a nagyival jönnétek: 2 felnőtt + 3 gyerek vagy 3 felnőtt + 2 gyerek belépésére jogosít fel.

Egyéni jegy: felnőtteknek és gyermekeknek egyénileg vásárolva a jegy ára 1500 ft. Ha csak ketten jöttök (1 felnőtt és 1 gyerek), így éri meg a vásárlás.

Csak járóképes babáknak, kicsiknek kell jegyet vennetek. Ha hordozóban lesz a baba, akkor ingyen bulizhat. 

Belépés csak gyerekkel.

 

Esemény: https://www.facebook.com/events/1763270697016841/ 

További infok itt: https://pompomparty.hu/