All You Need Is love
Havervagy Szilveszter 2021
Idén is két helyszínen

 

FONTOS INFÓ:

ÉRKEZÉS a jegyeden lévő helyszínre 23-ig!
A jegyed 23h-tól a másik helyszínre is érvényes, ha nincsen telt ház.

A Havervagy Szilveszter az egyik legmenőbb dolog az egész Havervagyban és nagyon büszkék vagyunk rá.

Azért is vagyunk rá nagyon büszkék, mert a szilveszteri bulik már országszerte átcsaptak egy nagy össznépi erőlködésbe, ami sok ember kedvét elvette, ettől az egyébként nagyon jó kis ötlettől, hogy átbulizzuk magunkat az óévből az újba!

Mi tudunk úgy bulizni szilveszterkor, ahogy azt kell, ahogy azt érdemes, és ami valahol az egész célja volna. Ezeken a képeken láthatod is, hogy mennyire:
https://www.havervagy.hu/galleries/139617/media

A Havervagy szilveszterek olyannyira menők és népszerűek, hogy már 7 éve két helyszínen vagyunk kénytelenek bulizni, hogy elférjünk; ez idén is így lesz.

... és miért is hívjuk All You Need Is Love Havervagy Szilveszternek? Hát azért, mert éjfél után az első szám, ami megszólal a himnusz után, az ez és így néz ki :)
https://youtu.be/oJjr97o09qw

Egyik helyszínünk egy számunkra vadiúj szilveszteri helyszín, a kétszintes Pointer City Bistro Pub, a másik pedig a haveri Champs, ahol Klikkmentes bulit is tartunk a buli előtt, mert ezután fogunk csak bulizni igazán! Szóval klikkmentes és utána bulika...
A belépőd éjfél után a másik helyszínre is érvényes abban az esetben, ha ott nincs teltház.
Fontos infó, hogy minden évben elővételben elfogy az összes jegy, úgyhogy jelentkezz be és küldjük majd az infót, hol tudod beszerezni a jegyedet.

Lehet nagyokat bulizni Szilveszterkor, csak legyél a haverjaiddal!