Az Őrült Kastély egy groteszk hely volt, tele csábítással és örömmel. Egy látványos show és egy grandiózus party helyszíne. Ezen a helyen a varázslat kémiája az őrületig fokozódott. A középpontjában a rejtélyes Jay Gatsby. A meghívók az Őrült Kastély felfedezésére elérhetők itt: www.partylikegatsby.eu

 

1922-t írtunk. Szesztilalom, alkohol, túlkapások. Jay Gatsby Őrült Kastélya különleges egyének ezerszínű karneváljaként volt ismert. Filmsztárok, gengszterek, kormányzók, Broadway rendezők, középiskolából kibukottak, erkölcs-csőszök, botrányos táncosnők. Amikor Jay Gatsby október 21, szombatra kiküldte meghívóit, Budapest minden szegletéből özönlöttek az ajtajába.

 

A Party like Gatsby bemutatja „Az Őrült Kastélyt” – egy elragadó show és party, semmihez nem fogható, amit eddig láttál, több mint 15 várost meglátogatva. Jay Gatsby és kivételes művészekből álló kísérete már négy éve kápráztatja el vendégeit Európában. Engedd a varázslatot felszikrázni, hogy a boldogság megbénítson. Öltözz a legszebb ruhádba, és vessz el az üvöltő húszas évek lenyűgöző, őrült világában. Egy kérdés maradt csak, Budapest: ki ez a Gatsby?