A kommunikációs készségek, vagy ezen készségek hiánya meghatározzák a kapcsolatainkat. A mai felgyorsult és közösségi média által befolyásolt világban az emberek szinte alig kommunikálnak egymással. Még azt az időt is, amely minőségi időt jelenthetne, sokan a telefonjuk nyomkodásával töltenek. Csodálkozunk-e kell tehát, amikor azt látjuk, hogy sokan hosszú éveken keresztül nem találnak párt magunkat és sokan nem is akarnak elköteleződni egy ember mellett? Mindenből a gyorsat keressük. Gyorskaják, gyors megoldások, gyors kapcsolatok. Ha nem működik jön a következő. Nem engedem bele magam mert akkor sérülök. Az egonk oly mértékben befolyásolja a döntéseinket, hogy nem merünk bízni és kockáztatni, falakkal vesszük körbe magunkat. 

• Hogy lehetséges mégis egy tartalmas, őszinte és meghitt párkapcsolatot kialakítani?
• Hogyan találj párt magadnak, ha megtaláltad hogyan tartsd meg?
• Hogyan kezeld az előforduló belső és külső konfliktusokat?
• Hogyan élj egy kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatot?
• Hogyan jelöljük a határainkat úgy, hogy közben ne sértsük meg a másikat?
• Milyen intő jelei vannak egy párkapcsolat kihűlésének?

Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk választ, valamint hasznos praktikákat és eszközöket S. Tóth Márta Nemzetközileg minősített Life és Business Coach, NLP Tréner interaktív előadásán, ahol Márti bemutat néhány olyan coaching és NLP (neuro-lingvisztikus progamozás) technikát, mellyel már sok-sok ügyfelének/hallgatójának segített a párkapcsolati elakadásaiban és ezáltal a pártalálásban. 

Dátum: 2018.03.27. 18:15-19:30-ig
Helyszín: The Three Corners Hotel Bristol
A részvétel díja: 1.900 Ft / fő

www.coaching-nlp.hu  | www.coaching-nlp.hu/s-toth-marta 

A férőhelyek száma korlátozott. (maximum 30 fő)
A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. 
A Szervező a helyszínváltoztatás jogát fenntartja.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az eseményeken fotó, videó és hangfelvétel készül. A részvétellel Ön beleegyezik abba, hogy az elkészült anyagokat cégünk közzétegye és marketing célokra felhasználja.
Lemondás esetén a megvásárolt belépő(k) visszaváltására nincs lehetőség.