Kedves Jegyvásárlóink,

a szervező tájékoztatása szerint a ma esti PAIN / ENSIFERUM koncert előzenekarai jelentős logisztikai problémák miatt nem tudnak fellépni az eseményen, illetve a két fő fellépő kezdése is későbbre kerül. Ez alapján az este programja:

21.00 - kapunyitás
21.30 - Pain (90 min)
23.20 - Ensiferum (50 min)

Ryujin és az Eleine a korábbi közlések alapján nem lép fel ma este a Dürer Kertben.

A szervező teljes közleménye a Facebook eseményben található.

Akik a programváltozás miatt szeretnék a megvásárolt jegyüket visszaváltani, azok az ugyfelszolgalat@tixa.hu címre visszajelezve, a megrendelési számmal (a vásárláskor kapott e-mail tárgyban látható #SZÁMSOR) megadásával tudnak visszatérítést kérni.

Kizárólag azokra a jegyekre tudunk ilyen igényt felvenni, melyeket belépésre nem használnak fel a koncert időtartama alatt, illetve a visszatérítési szándékot 2023. november 2. éjfélig lehet jelezni.

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.

Megértésüket köszönjük!

****

I AM néven hirdette meg őszi turnéját a Peter Tägtgren nevével fémjelzett PAIN. A heavy metal alapokra industrial, electro és techno elemeket pakoló, és mindezt élőben elsöprő lendülettel előadó zenekar a Hipocrisy frontember hobbi projektjeként indult, de már több mint két évtizede teljes zenekarként működik, slágerlistás nótákkal, és komoly turnészereplésekkel.

Ezúttal egy komolyabb kihagyás, 6 év után térnek vissza: az I AM turné keretében újra megtapasztalhatjuk a csapat és zenéjük súlyos energiáit: olyan slágerek kerülnek majd elő, mint a e "Shut Your Mouth", a "Same Old Song", a "Call Me" és a "Party in My Head". Emellett őszig néhány új dalt is megismerhetünk majd Peter ígérete szerint. A fellépésekre Sebastian Tägtgren dobos, Jonathan Olsson basszusgitáros, Sebastian Svalland gitáros is Peterrel tart.

A turnéra ráadásul egy igazi nagyágyú társul a svédekhez: a finn Ensiferum a folk alapokra építő dallamos, epikus hangvételű death metal jeles képviselője is fellép november 1-én a Dürer Kertben, további előzenekarok kíséretében.

a Livesounds bemutatja: I AM on Tour
2023. november 1., szerda, 19 óra
Budapest, Dürer Kert
PAIN, Ensiferum koncertek + vendég
Belépő: október 1-ig 9.900 Ft, utána 10.900 Ft, a koncert napján 11.900 Ft

https://www.facebook.com/events/201787419407807/