IDŐPONTVÁLTOZÁS! Eredeti dátum: 2020.06.24.

Kedves Jegyvásárlónk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni hogy a Presser-Sztevanovity: A PADLÁS (musical) @ Fehérvárcsurgó esemény későbbi időpontban kerül megrendezésre. 

Az új időpont: 
2020.08.25. (esőnap: 2020.08.26.)

A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, további teendőd nincs velük. Amennyiben mégsem szeretnél részt venni az eseményen, a jegyeidet visszaváltjuk. Ezzel kapcsolatban legkésőbb június 19-ig jelezd visszaváltási szándékod az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott 7 számjegyű rendelési azonosítót (pl.: #1234567). 

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – normál ügymenet mellett legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket, mely a vásárló visszatérítési igényének TIXA általi rögzítésétől számítva történik. A tömeges visszaváltási igények feldolgozása és a kifizetések folyamatban vannak, a visszaváltási folyamatok ebben az időszakban a bankok és a fizetési szolgáltatók oldalán is hosszabb átfutási időt igényelhetnek.

Megértésedet köszönjük!


Presser-Sztevanovity-Horváth: A PADLÁS (musical)

Leírás:Presser Gábor és Sztevanovity Dusán közismert dalaival fűszerezett darabja az egyik legsikeresebb magyar musical. Az „Ég és föld” között elhelyezkedő padlás Rádiósának, az oda tévedő négy szellemnek és a gengszter Barabásának a történetén már generációk nőttek fel. A félig mese félig musical kiváló szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. 

Főbb szerepekben: Másik Lehel, Kuczmann Ágnes, Makrai Pál/Gerdesits Ferenc, Gombás Ádám, Tar Gabriella, Mészáros Tamás/Papp Csaba, Molnár Ágnes, Petőcz András

Időtartam: 100 perc (2 felvonás)