Örömtréning – a lelki feltöltődés technikája

Időpont: 2018. június 16. szombat 9-13-ig
Helyszín: Oktatóterem az Astoriánál
Cím: 1075 Budapest, Károly krt. 3/a félemelet

Hogyan maradj energikus és örömteli akkor is, ha kimerít a napi stressz? Hogyan érezd magad jól akkor is, ha fáradt és problémákkal teli vagy? 

Az Örömtréning egy pozitív viszonyulást, reális optimizmust kialakító módszer, melyet egy magyar pszichiáter, dr. Vidovszky Gábor fejlesztett ki a belső erőforrások felfedezésére, hogy képesek legyünk önerőből megoldani a problémáinkat. A Be Smart Klub Örömtréning workshopján olyan konkrét gyakorlatokat tanulhatsz meg, amelyek révén naponta feltöltődhetsz pozitív energiával. Az Örömtréning gyakorlása során nem tagadjuk le, hogy az élet tartogat nehéz perceket, de a viszonyulásunk tudatos megváltoztatásával erőt nyerünk a megoldásukhoz. Az Örömtréning Seneca azon mondásán alapul, miszerint a dolgok nem jók vagy rosszak, a viszonyulásunktól függ, milyennek látjuk őket.

A workshopon kiscsoportban, relaxáción alapuló vizualizációval, tudatosságfejlesztő módszerekkel és művészetterápiás eszközökkel dolgozunk. Minden elsajátított technika „hazavihető”, és otthon tovább gyakorolható, az elsajátított pár perces technikák olyan könnyedén a napi rutinba építhetők, mint a fogmosás – és nem is tartanak sokkal tovább.

Az Örömtréningen megtanulhatod, hogyan dönthetsz tudatosan az örömteli élet mellett akkor is, ha sok nehézséggel és problémával kell megküzdened. 

A workshop vezetője: Geszvein Erika örömtréner, tanácsadó szakpszichológus

 

A 4 órás workshop ára: 

Super Early Bird jegy (május 11-ig): 11 900 Ft

Early Bird jegy (május 30-ig): 12 900 Ft

Normál jegy (június 16-ig): 14 900 Ft

 

Létszám: minimum 8, maximum 14 fő

/A workshop minimum 8 fő részvétele esetén indul, ennél kevesebb jelentkező esetén mindenkinek visszatérítjük a vételárat./

Be Smart Klub... és kitárul a világ!
Oktatóterem