Kerüljünk közelebb együtt a természethez és a művészethez idén is! 

Tarts velünk 4 napon keresztül egyedülálló fesztiválunkra, ahol nem csupán a természet közelségét élvezheted, de több koncerten, előadáson, művészeti workshopon vehetsz részt és az esti tábortűz körüli jam sem maradhat el.

Velünk egy olyan vegán fesztivál részese lehetsz, ahol a hosszú karanténidőszak után a kultúra és egészséges táplálkozás utáni sóvárgásod enyhítheted, bulizhatsz, alkothatsz, de relaxálhatsz is.


Részletek: www.organix.hu

Az Organix Fesztivál a Vad Art és Dombfalva közös projektje. A fesztivált azért szervezzük, hogy a művészetet és a környezetvédelemet egyaránt népszerűsítsük. 

A fesztivál környezetünk megóvása érdekében hulladékmentes, így kérünk, hozdd magaddal tányérod, poharat, evőeszközöd, melyeket ínycsiklandó vegán ételekkel, no meg kézműves sörrel töltünk meg.

Mit nyersz ha eljössz?

✓ 4 napot inspiráló közegben
✓ betekintést a természetközeli életmódba
✓ bulit és chillt egy helyen
✓vegán reggelit, ebédet, vacsorát
✓ sokszínű összművészeti programot
✓alkótoi energiát
✓ szabadságot
És semmi szemetet.

Csatlakozz csoportunkhoz, ahol még több információt megtudhatsz, segítséget kérhetsz és ajánlhatsz fel a lejutásban és válaszolunk kérdéseidre is! https://www.facebook.com/groups/Organix2020/ 

Belépők:

4 napos bérlet online: 20 000 Ft - Mely tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát, a programokon való részvételt, festival kit-et és a sátorhelyet

Helyszínen: 28 000 Ft

Napijegy online: 10 000 Ft - Mely tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát, a programokon való részvételt, festival kit-et és a sátorhelyet

Helyszínen: 15 000 Ft

Kapunyitás: augusztus 20. 11:00

Beléptetés: augusztus 20-23. 11-18 óra között. Lehetőség szerint ebben az intervallumban váltásátok ki karszalagotokat, így sátrat állítani is lesz időtök. 

További tudnivalók:

-A jegyek korlátozott számban kaphatók, így érdemes őket előre beszezni. A belépés 7 éves kor alatt ingyenes.

- A rendezvény inkább egy baráti program, mintsem hivatalos fesztivál, mindenki saját felelősségére, saját indíttatásából vesz részt.

- A jegyárak és az italárak támogatói adománynak minősülnek, mellyel a szervezés költségeihez, a helyszín fejlődéséhez és további programok létrejöttéhez járulsz hozzá.

- A rendezvényt rossz időben is megtartjuk, ebben az esetben előre közölt időpontokban a buszmegállótól segítjük a szállítást.

Megközelíthetőség:

- autóval kb 40, biciklivel kb 90 perc Budapestről, jó idő esetén parkoló biztosított a bejáratnál, rossz idő esetén előfordulhat, hogy csak gyalog és terepjáróval lehet bejutni

- tömegközlekedéssel kb. 1 óra a Stadionok állomástól Domonyvölgyig, a buszmegállótól kb. 20 perc séta nyilakkal jelölt útvonalon


Étkezés:

Kérünk mindenkit hozza magával a saját tányérját, poharát, evőszközét, mosogatási lehetőség biztosított. Felesleges hulladékot ne hozzatok magatokkal.

Sátorhely:

Elkülönített, erdős, árnyékos helyen sátrazhattok, hogy a másnapi programokra kipihenten érkezettek:) Gyertek világosban, így könnyebb lesz sátrat építeni;)