Mi az az Organix?  Egy egyedülálló, családias hangulatú minifesztivál, ahol a közösségépítés és a baráti légkör megteremtése áll a középpontban. Egy fesztivál tábori hangulatba oltva, ahol minden nap közösen étkezünk, ahová szívesen várjuk a kisgyermekes családokat is. Mi hiszünk a kisközösségek összetartó erejében, ennek érdekében a létszámot a szervezőkkel együtt is max. 200  főre korlátoztuk. 

Napközben izgalmas előadásokon, beszélgetéseken és különböző tematikus workshopokon vehettek részt. Lesz közös zenélés és éneklés, jóga, és különféle mozgásos programok. Természetvédelmi séta és tájtudatosítás is színesíti az idei kínálatot. Eközben a  gyereksarokban a kicsik is elfoglalják magukat nekik szóló programokkal. Este koncertek várják a résztvevőket, fellép  - többek között - a Sajba zenekar,  a Vanmocsello, és a Cirkusz-KA is.

Velünk tart idén a Spirituális Fejlődésért Egyesület, a Temple.hu, a Kétszikű Javas – hogy csak néhány nevet említsünk. Részt vehettek velünk  kakaószertartáson, anyaméhgyógyító rítuson, transztáncon, de erdőfürdőn is illetve a natúrkozmetikumok készítésébe is beletanulhattok.  

A fesztivál célkitűzése továbbá az alkotó és környezettudatos életmód népszerűsítése is. Az Organix ZERO WASTE, azaz hulladékmentes irányelveket követ, ezért törekszünk arra, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk. A látogatók saját poharat, tányért, evőeszközt használnak. A fenntarthatóság jegyében vegán konyhát vezetünk a fesztiválon, amihez az alapanyagot igyekszünk helyi, termelői forrásból beszerezni. A belépő tartalmazza a napi három étkezést.  

Fesztiválunk családi és közösségi élmény is egyben. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy család- és gyermekbarát legyen a fesztivál. Idén több gyermekprogrammal is készülünk Nektek, hogy a legkisebbek is találjanak elfoglaltságot maguknak. 

 

A jegyárak tartalmazzák a reggelit, ebédet, vacsorát, a programokon való részvételt és a sátorhelyet. A fesztivál 6 éves kor alatt étkezéssel együtt ingyenes.

 

Facebook esemény: https://fb.me/e/4nsRo4frt

Facebook oldal: https://www.facebook.com/organixfesztival   

Instagram: https://www.instagram.com/organixfesztival/