Mi az Organix? Egy olyan egyedülálló, családias hangulatú minifesztivál, ahol a közösségépítés és a baráti légkör megteremtése áll a középpontban. Egy fesztivál tábori hangulatba oltva, ahol minden nap közösen étkezünk, ahová szívesen várjuk a gyermekes családokat is. Mi hiszünk a kisközösségek összetartó erejében, ennek érdekében a létszámot a szervezőkkel együtt is max. 150 főre korlátoztuk. 

Napközben izgalmas workshopokon vehettek részt. Lesznek beszélgetések, Capoeira, közös zenélés és éneklés, jóga, makramé stb. Eközben a  gyermeksarokban a kicsik is elfoglalják magukat. Este koncertek és színházi műsor várja a résztvevőket, név szerint a Zoord,  Zajnal, Vanmocsello, Cirkusz-KA, AmbassaDoors és ott lesz Simorág TánCirkusz színházi előadása is.

A fesztivál célkitűzése még az alkotó és környezettudatos életmód népszerűsítése. Az Organix Fesztivál ZERO WASTE, azaz hulladékmentes irányelveket követ, ezért törekszünk arra, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk. A látogatók saját poharat, tányért, evőeszközt használnak. A fesztivál dekorhoz javarészt újrahasznosított, ökotudatos, vagy lebomló alapanyagokat, tárgyakat használunk fel.  A fenntarthatóság jegyében vegán konyhát vezetünk a fesztiválon, amihez az alapanyagot igyekszünk helyi, termelői forrásból beszerezni. A napi három étkezés ára ráadásul benne van a belépő árában.

Fesztiválunk családi és közösségi élmény is egyben. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy család- és gyermekbarát legyen a fesztivál. Idén több gyermekprogrammal is készülünk Nektek, hogy a legkisebbek is találjanak elfoglaltságot maguknak. 

 

Organix Fesztivál Official: https://www.facebook.com/organixfesztival  Fesztivál Event: https://fb.me/e/n2gNMCRxi Instagram: https://www.instagram.com/organixfesztival/

 

BELÉPŐK:

Minden jegy ára tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát, a programokon való részvételt és a sátorhelyet.

 

Felnőtt:

Early bird bérlet (júl.15-ig) : 24000 Ft

Elővételes bérlet (júl.15-től): 28000 Ft

Helyszíni bérlet: 36000 Ft

 

Gyermek(6-14 év):

Early bird bérlet (júl.15-ig): 12000 Ft

Elővételes bérlet (júl.15-től): 16000 Ft

Helyszíni bérlet: 22000 Ft

 

A fesztivál 6 éves kor alatt étkezéssel együtt ingyenes.

 

A fesztivál a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.