November 24-én Náray Tamással beszélgetünk és játszunk rendhagyó Radar előadásunkon.
A Momentán Társulat az Impró színpadáról, Náray Tamás pedig spanyolországi otthonából kapcsolódik majd be az előadásba, így egy nemzetközi produkciót láthattok élő közvetítésben.

Náray Tamással a divattervezésről, az eleganciáról, a stílusról beszélgetünk, aminek kapcsán elkerülhetetlen a vélemények kérdése is: mindenkinek kell véleményt formálni a divatról (vagy bármiről...), és azt el is kell mondania? És a divattervezőknek, alkotóknak meg kell hallgatni és figyelembe kell venni? Hogyan választható el az alkotások valódi kritikája a kényszeredett véleményezéstől? A Momentán Társulat ennek mentén improvizál jeleneteket. Ahogy már megszokhattátok, kommentben ti, a közönség is részt vehettek az előadás alakításában. 

A Radar előadásról:
Egy téma, egy szakértő, egy hullámhossz. A Radar című előadásban feltérképezünk egy-egy számunkra érdekes témát. 
Meghívott szakértőnk segítségével elemezzük az aktuális álláspontokat, trendeket, elképzeléseket, és az improvizáció segítségével a radarképre teszünk mindent, ami felmerül a téma kapcsán.

Fontos:
Az online adáshoz a linket az előadás napján, negyed órával az előadás kezdete előtt küldjük ki a jegyvásárláskor megadott e-mailcímre. Ezzel a linkkel azonnal be is tudsz lépni a virtuális színházterembe :)
Amennyiben nem érkezik meg a link, írj nekünk: szervezes@momentantarsulat.hu