POSTPONED! Original date: 18/05/2023

Az est témája: Miért nincs a nőknek önbizalmuk?

Miért érzik sokan azt, hogy nem jók semmire, hogy meg kell felelniük, hogy értéktelenek, hogy a szeretetért meg kell dolgozniuk?
Ilyen, és ehhez hasonló témákat járunk körbe Vikivel, az előadás végén pedig kérdezni is lehet majd.


További jegyek a helyszínen az esemény előtt kaphatók.

Hivatalos Facebook esemény


Az esemény betegség miatt új időpontban kerül megrendezésre 2023. június 15-én 19 órakor.

Megértésüket köszönjük!

A szervezők


Visszatérítés menete elhalasztott esemény esetén:
Az esemény szervezőivel való egyeztetés után értesíteni fogunk a vásárlás során megadott e-mail címen. A megvásárolt jegyek érvényesek lesznek az új időpontban megtartásra kerülő eseményre. Amennyiben ez nem megfelelő, abban az esetben visszaváltási szándékodat emailben jelezheted, az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, május 31-ig.
Ebben az  esetben az emailben mindenképpen küldd el a jegyek megrendelési azonosítóját, amelyet a jegyvásárlást visszaigazoló levél tárgyában találsz a következő formátumban:  # SZÁMSOR
A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – normál ügymenet mellett legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket, mely a vásárló visszatérítési igényének TIXA általi rögzítésétől számítva történik. A tömeges visszaváltási igények feldolgozása és a kifizetések folyamatban vannak, a visszaváltási folyamatok ebben az időszakban a bankok és a fizetési szolgáltatók oldalán is hosszabb átfutási időt igényelhetnek.