OCTOPUS - OPEN AIR

Beköszöntött a jóidő ezért kedvenc polipunk is elkezdi lassan a szabadtéri szórakozóhelyek felé venni az irányt!
Rengeteg meglepetéssel készülünk nektek erre a nyári szezonra, ennek keretében első lépésként a Budapest Parkban található legújabb zenei helyszínt, a város egyetlen underground szabadtéri szórakozóhelyét a Dzsungelt vesszük célba!

Tökéletes hangrendszer és akusztika a csillagos ég alatt található szabadtéri 1200 fős helyszínen!
Oldalról lelógó örökzöld növényzet, hangulatos trópusi dekoráció, ahol a techno és a tech-house kéz a kézben tökéletes szimbiózist alkotva egy egész estés kihagyhatatlan táncra invitál!

Botek (After Dark - HU)
Aron Paladi (Octopus - HU)
BEATRICK (Octopus - HU)


See you soon!

Szeretsz rockra zúzni? Vagy inkább r’n’b-re ráznád? Esetleg szeretnéd kedvenc retro slágereidet énekelni? Semmi gond – nálunk bármelyiket megteheted! Hétvégente ugyanis gigantikus, 3 különböző tánctéren dübörgő party-val és igazi fesztiválhangulattal várunk a Budapest Parkban! A legkülönfélébb stílusok, látványos showelemek, meghökkentő mutatványok, változatos street food választék, italakciók és persze a csillagos ég – ezek mind Rád várnak éjszakánként a Parkban! Ráadásul az első kört most mi álljuk – az első 1000 bulizni vágyó, aki átlépi a Park kapuját ugyanis egy ajándék Welcome shotot kap az önfeledt szórakozás mellé. A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő árán!