Az életemet én alakítom! - csoportos beszélgetés fiataloknak

A húszas évek sok fiatal számára bizonytalan, nehézkes. Magas szülői elvárások, munkahelyi problémák, párkapcsolat fenntartása, baráti kapcsolatok ápolása. Az az érzet keletkezik bennünk, hogy ez túl nagy falat és szinte lehetetlen ennyi dologra odafigyelni. Foglalkozásunkra olyan huszas éveik elején járó fiatal felnőtteket várunk, akiknek párkeresési zavaruk van vagy párkapcsolati problémáik, bizonytalanok önmagukban, nehezen helyezkednek el, vagy tartják meg munkahelyüket, gyakran találják magukat konfliktus helyzetben a munkahelyükön, vagy párkapcsolatban, magas a megfelelési kényszerük, és / vagy alacsony az önértékelésük. Szóval fiatalos problémkkal küzdenek.

Képzésünkön egy laza, jókedvű önismereti beszélgetésre lehet számítani, ahol beszélgetünk férfi - női szerepekről, családi mintákról, érzelmi szükségletekről, egyáltalán arról, hogy ki, mit látott otthon, és mit szeretne elhagyni, továbbvinni.

Foglalkozásunk az önismeret fejlesztését tudja csak biztosítani, önmagában mentális problémák megoldását nem tudja garantálni, de az első lépések megtételéhez ideális.

A foglalkozások 90 percesek. Ajánlott korosztály 18 - től 25 -ig. Maximális létszám 10 fő.