MORGANA

Morgana ígéretes női rapper, kinek performanszai mindig magával ragadják a közönséget. 


CSALOGÁNY

Minden Vég és Kezdet együttes tánca. Az ellentétek párban alkotnak egységet, pont mint az öröm és a bánat, a magány és a társaság, a fény és a sötétség.

A Csalogány projektben az avantgárd zene, a művészet, a performance art és különféle népi motívumok egyedülálló keveréke ötvöződik. Hagyományos és modern művészeti kifejezésmódok egyszerre találkoznak, így a különböző korszakok és eszközök egy különleges egységet alkotnak. A célom mindig az, hogy az emberek érezzenek. 


KOLLÁR DEA

Kollár Dea kontrasztokban gazdag dalszerzésével ötvözi a femme fatale-t a sebzett királylánnyal, a fényt az árnyakkal, az örömöt a melankóliával. Rövid idő alatt egy olyan kiforrott és egyedi hangzásvilágot sikerült hoznia a magyar zenei szcénára, amivel már a karrierje elején kikövezte magának a csillagok felé vezető utat. Angyali hangjával, bensőséges szövegeivel és leplezetlen színpadi jelenlétével egy olyan felhők feletti utazásra viszi el a közönséget, amely minden érzéket magával ragad. Nem titkolt célja egy új korszakot alkotni a hazai R&B műfajban és legfőbb női inspirációiként Beyonce-t, Kali Uchis-t és Doja Cat-et jegyzi. Már többek között olyan nevekkel működött együtt, mint a WAVY kollektíva, gyuris és ANUBII$, valamint Beton.Hofi legújabb albumán is találkozhatunk a nevével.