Jegyek rendelhetők:
1500.- EARLY BIRD (Limitált számban!)
2000.- ELŐVÉTEL (Limitált számban!)
2500.- TELJES ÁR

Mivel hosszú ideje nem volt már Neonhullám buli, továbbá sokan megjegyezték, hogy a sötétebb, erőteljesebb hangzások kedvelőinek igényei régóta nem kerültek kielégítésre úgy döntöttünk elhozzuk nektek a szcéna talán legjobb női producerét, a francia származású Sierrát, aki szigorú, monoton, már-már ipari technoba hajló hangzásával nemcsak Párizst hódította meg teljesen, de nemrég New Yorkban is eredményesen képviselte az európai darksynth szcénát. Aki kedveli Gesaffelstein korai munkáit, vagy Lazerpunk lassabb, súlyosabb, basszusnehéz DJ szettjeit az rendkívül élvezni foga Sierra első magyarországi fellépését.
Sierra: https://open.spotify.com/album/6sWZFZcsqS7SbZKGZBaiCb?si=L3xeg_rtRNyK9bJ_3I9NVg

Vele együtt repül hozzánk Párizsból közeli barátja Hipposound, aki szintén jól ismert alakja a francia techno/ebm szcénának, és egy igazán pörgős és szigorú, a darksynth és a techno határán egyensúlyozó szettel fogja tovább lendíteni a hangulatot.

Az eseményt a synthwave szcéna jól ismert alakja a Neonhullám alapító tagja, a 35 állomásos amerikai turnéjáról nemrégiben hazatérő Lazerpunk nyitja majd. Szettjében kifejezetten súlyos, de rendkívül táncolható ütemekre számíthatunk majd. Lazerpunk azon túl hogy jól ismert a magyar és az európai könnyűzenei életben, jelenleg a legnépszerűbb magyar producer az Egyesült Államokban is.
Lazerpunk: https://open.spotify.com/album/3Chd2Bp8dOSoFqThbonvvt?si=34Jj0e2qTrS5S0Z1PS9PrQ

Negyediknek csatlakozott az eseményhez Kraak, aki rég­óta meghatározó figura a budapesti underground klubok industrial/EBM/wave/tribal/ambient típusú zenékkel büntető klubvilágában, és legalább ennyire elszánt és elhivatott elektronikus producer. E minőségében nemcsak Panoramic Barrier néven ismert, ahol analog minimál techno-t játszik live-ként, hanem LivingTotem-ként is; a legendás német független kiadó, az Ant-Zen adta ki legutolsó albumát.

Kraak/Living Totem: https://open.spotify.com/album/2hTC73edhp0jIi2bu0KpN8?si=kQFx7ZmGTMWPIhVtcPpIbg