LiveStream: A nárcisztikus kapcsolatok fogságában

Időpont: Az előadás 2020. június 21. éjfélig elérhető, és korlátlanul megtekinthető.

Helyszín: Webes közvetítés (az előadás linkjét a jegyvásárláskor kapott e-mailben találod az egyedi jelszavaddal)

Élvezd otthonod kényelméből a Be Smart Klub előadásait! Miért maradnál le izgalmas pszichológiai előadásunkról, ha most weben keresztül közvetítjük Neked; és június 21. éjfélig korlátlanul vissza is nézheted - akár családtagjaiddal, barátaiddal. Bárhol, bármilyen eszközről.

Napjaink egyik leggyakrabban emlegetett pszichológiai fogalma a nárcizmus. Sokan illetik ismerőseiket, párjukat, családtagjaikat a "nárcisztikus" jelzővel hétköznapi beszélgetésekben és a pszichológiai tanácsadások alkalmával is. Előadásunk során megnézzük, hogy milyen is valójában az egészséges és milyen a kóros nárcizmus. Arra fogjuk keresni a válaszokat, hogy mi okozhat igazán szenvedést egy párkapcsolatban, illetve az életvezetésben, ha erőteljesebbek a nárcisztikus vonások, működésmódok? Legyen szó a párunkról, szüleinkről, barátainkról, vagy akár önmagunkról.

Előadásunk során izgalmas példákon keresztül fogjuk megnézni, meddig érdemes küzdeni egy kapcsolatért és hogyan tehetjük mindezt? Mikor érdemes szakmai segítséget kérni? A pszichológiai segítségnyújtás ilyenkor mely területekre fókuszál? Milyen tanulságokkal szolgálnak az egyéni konzultációk, valamint a párterápiák?

Aki ebben segítségünkre lesz előadónk, Kiss-Nemes Veronika pszichológus, családterapeuta, akinek előadásában többek között a következő kérdésekre keressük a válaszokat:


-       Hogyan ismerhető fel egy nárcisztikus ember?
-       Minden önimádó nárcisztikus?
-       Beteg-e, aki nárcisztikus?
-       Miért vonzhatnak valakit a nárcisztikusabb beállítottságú férfiak, nők?
-       Hogyan kerülhetjük ezt el?
-       Állandó párcsere és szakítások helyett, mit lehet megtenni a kapcsolaton belül, hogy jobban érezzük magunkat?

„Sokan keresnek fel azzal a kérdéssel, hogy jelenlegi rosszul működő kapcsolatukat megértsék, fejlesszék, vagy ki tudjanak lépni belőle. Sokszor úgy tűnik, könnyebb nárcisztikusnak bélyegezni a társunkat, mint magunkba nézni, végiggondolni, hogyan járulhattunk hozzá kapcsolatunk hanyatlásához.” Kiss-Nemes Veronika

Előadás megtekintésének menete:
1.    Vásárold meg a jegyed!
2.    Kattints a visszaigazoló e-mailben kapott egyedi linkre! Nézd akár laptopról, mobiltelefonról, vagy tabletről az előadásunkat.
3.    Írd be a visszaigazoló e-mailben kapott egyedi jelszavadat!
4.    Élvezd a Be Smart Klub előadást otthonod kényelméből!
5.    Nézd vissza az előadást korlátlanul június 21. éjfélig, bárhol, bármikor!

Be Smart Klub és kitárul a világ!