A jegyek karszalagra váltásának feltétele az érvényes magyar Védettségi Igazolvány, igazoló applikáció, vagy EU oltási igazolvány, illetve EU-n kívüli országok esetében, ha az adott országgal történt megállapodás, akkor az adott országban hivatalos igazolás.  A 16 év alatti Völgyrajongók védettségi igazolással rendelkező felnőtt kísérővel léphetnek be.

Az védettségi igazolványt az elővételben, vagy a helyszínen vásárolt belépők karszalagra váltásakor ellenőrzünk majd. A fesztivál programhelyszíneire, tehát a koncertekre, előadásokra, kiállításokra, workshopokra és foglalkozásokra is érvényes karszalaggal lehet majd belépni, míg a vásár korlátozás nélkül látogatható.

 

Vásárláshoz a "kód megadásnál" tudja érvényesíteni jegyét, bérletét a vonalkód megadásával.

A Ferde Kemping egy családbarát, hangulatos táborhely Kapolcs szívében, ahol kultúrált körülmények között sátrazhatsz a Művészetek Völgye fesztivál ideje alatt. 5 perc gyaloglásra a központhoz, mégis nyugalomban, a falu hiteles hangulatát idéző helyen, egy csodálatos domboldalon pihenhetsz a völgy nyüzsgő napjai alatt!

A zárt kempingben naponta többször is takarított mosdóval (7 női, 7 férfi), bőséges, sohasem kifogyó melegvízes zuhanyzókkal (4 női, 4 férfi), kültéri zuhanyzókkal, vendégeknek szolgáló mini-konyhával, vendéghűtőkkel, ízletes hideg- és melegétel választékkal, barrista minőségű kávét és italokat kínáló büfével, valamint recepcióval várunk benneteket.

Minden keléskor friss reggelit, minden este más és más meleg ételt kínálunk a lemenő naphoz. Tágas, legalább 150 főt befogadó szénatárolónk alatt ahol akkor is tudsz sörözni, vagy fröccsözni, amikor esik az eső - és az szokott a fesztivál alatt garantáltan.

Árak: Két fő/éj/ sátor esetén érvényes a fejenként 2800 Ft/éjszakás díj és ha valaki egyedül jön egy sátorba, akkor az 700 Ft-os kiegészítőt is meg kell vennie éjszakánként.

Az ár nem tartalmazza a Kapolcson 2019.01.01-tōl bevezetett idegenforgalmi adót (melynek mértéke 250,-ft/fő/éj). Az ifa helyben fizetendő.

Próbáld ki Kapolcs legjobban felszerelt és a szolgáltatásokhoz képest legjobb árú kempingjét!

 

Árak 

 

Elővételben áprilisig

2000

Napijegy a nyitónapig

2300

Napijegy a helyszínen

2800

Kiegészítő jegy 

700

Kiegészítő jegy a helyszínen

1000

 +IFA