Vásárláshoz a "kód megadásnál" tudja érvényesíteni jegyét, bérletét a vonalkód megadásával.

A Ferde Kemping egy családbarát, hangulatos táborhely Kapolcs szívében, ahol kultúrált körülmények között sátrazhatsz a Művészetek Völgye fesztivál ideje alatt. 5 perc gyaloglásra a központhoz, mégis nyugalomban, a falu hiteles hangulatát idéző helyen, egy csodálatos domboldalon pihenhetsz a völgy nyüzsgő napjai alatt!

A zárt kempingben naponta többször is takarított mosdóval (7 női, 7 férfi), bőséges, sohasem kifogyó melegvízes zuhanyzókkal (4 női, 4 férfi), kültéri zuhanyzókkal, vendégeknek szolgáló mini-konyhával, vendéghűtőkkel, ízletes hideg- és melegétel választékkal, barrista minőségű kávét és italokat kínáló büfével, valamint recepcióval várunk benneteket.

Minden keléskor friss reggelit, minden este más és más meleg ételt kínálunk a lemenő naphoz. Tágas, legalább 150 főt befogadó szénatárolónk alatt ahol akkor is tudsz sörözni, vagy fröccsözni, amikor esik az eső - és az szokott a fesztivál alatt garantáltan.

Árak: Két fő / sátor esetén érvényes a fejenként 1.800 Ft-os díj és ha valaki egyedül jön egy sátorba, akkor az 500 Ft-os kiegészítőt is meg kell vennie.
Május 19-től 1800 helyett 2000 forint a sátorjegy.

Próbáld ki Kapolcs legjobban felszerelt és a szolgáltotásokhoz képest legjobb árú kempingjét!