Különleges karácsonyi ajándék az Ünnepekre!

Korlátozott számban kaphatók egyedi, karácsonyi csomagjaink a 28. Művészetek Völgyébe! 

Ajándékozd meg szeretteidet, vagy akár magadat is! Vásárolj két bérletet és mi ajándékba adjuk a bérletcsomaghoz tartozó terméket induló webshopunkból. 

2 db 10 napos bérlet - 49.900 Ft 

Ajándék: 1 db kapucnis pulóver, vagy 2 db póló 

2 db 5 napos bérlet -  26.900 Ft

Ajándék: 1 db póló

 

A Karácsonyi csomagokat december 26. éjfélig lehet megvásárolni.

A karácsonyi csomag vásárlásakor e-mailben megkapod a két jegyet egy vonalkóddal (így kiváltani is csak egyben lehet majd a helyszínen a két karszalagra) és egy kupon kódot a pdf-en belül jobbra, fent, a vonalkód és a Művészetek Völgye logó között. 

Természetesen megkapod az e-mailben a webshop honlap elérését is. A webshopban ki tudod választani a pólók, vagy pulóver méretét és a temék átvételének módját. 

Ha személyesen veszed át a terméket, akkor azt térítésmentesen átveheted az alábbi címen 2018. január 3-tól. Minden esetben egyedileg gyártjuk le a terméket, így nem tudod egyből, a vásárlás után átvenni a terméket, hanem az átvétel lehetőségéről egy visszaigazoló e-mailt kell kapnod a webshopból, mely értesít, hogy elkészültünk az ajándékkal és akkor már át is tudod itt venni: 

1066 Budapest, Lovag u. 10. 

Nyitva tartás: H-P 10:00-17:00 (December 21. és január 2. között zárva!) 

Kérheted postai úton is a terméket, ez esetben a postaköltség téged terhel (1000 és 2000 forint között), melyet a webshopban tudsz ugyancsak kiválasztani és online kifizetni.

 

Postai úton Karácsonyig (december 24.) csak a december 18. 12:00-ig leadott rendelések kiszállítását tudtuk garantáltan vállalni, így a most, december 26. éjfélig leadott rendelések már csak január elején fognak megérkezni.