Mi a közös Hamupipőkében és Reese Whiterspoonban? Vagy Pierce Brosnan-ben és Széchenyi Istvánban? Jennifer Lopezben és Dobó Katában?

A válasz egyetlen szó: MOZAIKCSALÁD

A család meghatározása látszólag egyszerű és kézenfekvő, valójában azonban nincs igazi definíciója annak, ki tartozhat a családba és ki nem. Maga a család folyamatosan változik az idők során és változó az is hol húzzuk meg a határait.

A mozaikcsalád ugyan új elnevezés, de a történelemben számtalan példa akad, amikor viharos időkben nemcsak férfiak és nők, hanem velük együtt család-töredékek álltak össze jól-rosszul, de valahogy mégiscsak működő családdá.

A sikeres mozaik családok az újrakezdés, vagy épp a máshogy folytatás életműhelyei lehetnek. Valóban lehet újrakezdeni egy mozaikcsaládban? Hogyan? Erről az izgalmas és összetett témáról szól Farkas Attila előadása.

Családról, válásról, szülő(k) elvesztéséről, gyerekekről lesz szó, érintve a párkapcsolatba kódolt buktatókat, vagy fogalmazhatunk másként, kihívásokat.


Kizárólag mosolygós családok csak a reklámokban léteznek, ott is csak néhány másodpercig. Nem véletlenül, hiszen ma már a család nem ideális, inkább optimális.


/A rendezvény támogatója a MyMirror Magazin./


Pontos helyszín: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14,
Lurdy Mozi

Jegy regisztráció: Az előadás kezdése előtt egy órával: 18:00
Kapunyitás: Az előadás kezdete előtt fél órával: 18:30
Kezdés: 19:00
Helyfoglalás: Érkezési sorrendben.
Elérhetőség: +36 30 349 15 48