Újra Moto-Rock Weekend a Hajdúnánási Gyógyfürdőben! 
★DEPRESSZIÓ★I'M
DOROTHY★ROAD★OSSIAN★TANKCSAPDA★LORD★DOWN FOR WHATEVER ...
...és még sokan mások


 Egész heti ingyen fürdőzés a Hajdúnánási Gyógyfürdőben a bérlettel rendelkező vendégeink számára, napjaink legsikeresebb zenekarai  300 nm2-es sörsátor, hajnalig tartó ingyenes karaoke, motor kiállítás, gokárt, tetoválóművészek, bazársor, izgalmas vetélkedők és egyéb programok várják idén is látogatóinkat! 

 A rendezvény 10 éves kor alatt szülői felügyelettel ingyen látogatható 

Jegyek a helyszínen:

Szerdától Vasárnapig (fürdőjegyet tartalmaz) : 19.990 Ft.

Csütörtök, Péntek, Szombat, Vasárnap (fürdőjegyet tartalmaz) : 15.990 Ft.

Péntek-Szombat-Vasárnap (fürdőjegyet tartalmaz) : 11.990 Ft

Szombat- Vasárnap (fürdőjegyet tartalmaz) : 6.490 Ft.

Napijegy: 6.490 Ft.

 

2022.08.24. SZERDA
 18:00 JUNKIES
 19:45 I'M DOROTHY
 21:30 POKOLGÉP
 23:30 BLUES COMPANY

2022.08.25. CSÜTÖRTÖK
 18:00 RÓMEÓ VÉRZIK
 19:45 LORD 50!
 21:45 TANKCSAPDA
 23:45 PLASTICOCEAN

2022.08.26. PÉNTEK
 16:45 HOLLYWOOD ROSE
 18:00 DOWN FOR WHATEVER
 19:45 OSSIAN
 21:45 ROAD
 23:45 BURNOUT

2022.08.27. SZOMBAT
16:45 Z!ENEMI
 18:00 TORTUGA
 19:45 DEPRESSZIÓ
 22:15 MOBILMÁNIA
 0:30 RADAR

 

Kövesd be Facebook eseményünket, hogy minden friss infóról, kedvezményről azonnal értesülj 

 

Házirend:
XIV. Moto-Rock-Weekend

Kedves Látogató, kedves Barátunk!
A belépőjegy megvásárlásával elfogadod és tudomásul veszed a XIV. Moto-Rock-Weekend házirendjét, és annak betartását!
BELÉPÉS
A fesztiválra belépni a jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. A jegyként szolgáló karszalagot az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a szervezők/biztonsági őrök ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.
JEGYEKKEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
Napijeggyel a fesztiválra belépni a tárgynapon 16:00 órától, míg a többi napon megváltástól lehet; a napijegy másnap reggel 04:00 óráig jogosít a rendezvény területén való tartózkodásra.
Az érvényes több napra szóló karszalaggal a látogató a rendezvény végéig, azaz 2022. AUGUSZTUS 28. 12:00 óráig tartózkodhat a rendezvény helyszínén.A rendezvény ideje alatt sátrazási, tusolási, valamint ingyen fürdőzési lehetőséget is biztosítunk a látogatók számára.
Érvénytelen karszalag esetében, köteles vagy egy újat váltani, vagy elhagyni a rendezvény területét. A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható. Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek. A sérült, átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. karszalag is érvénytelennek számít. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük. Ebben az esetben sajnos kénytelen leszel újat váltani.
Tizedik életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt felnőtt kísérővel ingyenesen látogathatják.
KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS
A rendezvény helyszínére kizárólag motorkerékpárral lehet behajtani! Ez idő alatt bukósisak használata KÖTELEZŐ, és az ittas vezetés TILOS!
Motorkerékpárok szabályoztatása (tiltása) este 22:00 után a rendezvény területén TILOS!
Az ebédlőbe bármiféle járművel behajtani TILOS!
A rendezvény más módon való megközelítéséhez kérjük, hogy használd a tömegközlekedési eszközöket, vagy személyautót.
A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni tilos!
A felvonulás alatt bukósisak használata KÖTELEZŐ, és az ittas vezetés TILOS! A rendezvény területére érvényes felelősségbiztosítással nem rendelkező járművel behajtani TILOS!
MIT HOZHATSZ BE ÉS MIT NEM?
A rendezvények területére üvegtárgyat, szúró-, vágóeszközt, vagy bármely mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos!
A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugós kés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben! Alkoholos italt, bontatlan ásványvizet élelmiszert kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.
HÁZI KEDVENCEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK
A rendezvény területére kizárólag pórázon vezethető, szájkosárral rendelkező házi kedvenceket lehet behozni. Házi kedvenceket csak abban az esetben lehet beléptetni, ha van érvényes oltási igazolvány egy évnél nem régebbi veszettségoltással, póráz, nyakörv, szájkosár, biléta a gazda telefonszámával. A fentiek megléte a rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a rendezvényre történő behozatalát.
TALÁLT TÁRGYAK
Kérjük, a talált tárgyakat a rendezvényen a belépési pontnál add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.
EGYÉB
A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.
A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!
A büfében 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvény területén is TILOS!
A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért!
A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk!
A műsor változtatás jogát fenntartjuk!
Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!
Gyere és bulizz velünk idén is a nyár utolsó hétvégéjén!

Üdvözlettel:
A Szervezők