A Fekete Zaj bemutatja:

Molchat Doma
Electroforez
2020.02.09. vasárnap 19:00
Budapest, Dürer Kert (nagyterem)

A belarusz new wave nemzetközileg ünnepelt underground sikertörténete, második, rendszeres showcase megjelenésekkel is tarkított európai körútján érkezik ismét Budapestre, hogy energikus előadásukkal és karizmatikus frontemberükkel táncoltassák meg az egyre csak duzzadó rajongótábort. Masszív, bő kéthónapos idei Európa-turnéjuk is bizonyítja, hogy Európa-szerte várják őket vissza és nincs megállás. A tavaszi túlcsordult Aurórás fellépésük után egy éven belül másodszor azok is megtapasztalhatják mindezt Budapesten is, akik legutóbb az Auróra pincéjén kívül ragadtak. 

A Molchat Doma rendkívül autentikusan hozza a kora 80-as évek new wave / dark wave és goth hagyományainak változó arányú elegyét fülledt, dohogó dobgépekkel, a new wave aranykorát idéző basszusokkal, szinti és gitárhangzásokkal, valamint anyanyelvükön előadott monoton énektémáikkal. Koncertjeik intenzitása, közvetlensége az egyre inkább reflektorfénybe kerülő keleti blokk popkulturális ébredésének gyönyörű példája, ahol a dekadens dallamok és gépies ritmusok által tisztulsz meg és táncolod magad boldogságba. 

A turnépartner ezúttal a szentéptervári Electroforez egy árnyalattal borúsabban, a tradicionális synthpop / dark wave felől közelít leendő új rajongói felé egy tökéletesnek ígérkező estén.

↘︎↘︎↘︎ További Fekete Zaj klubkoncertek

02.09. ↘︎ Aesthetic Perfection, Jadu @ Dürer Kert

02.17. ↘︎ The Legendary Pink Dots @ ROBOT 

02.19. ↘︎ Leprous, Klone, Maraton @ Dürer Kert 

02. 23. ↘︎ Alcest, Birds in Row, Kælan Mikla @ A38 Hajó  

03.18. ↘︎ Anathema, Rendezvous Point, Masvidal @ Akvárium Klub

04. 01. ↘︎ BOY HARSHER, HIDE @ Dürer Kert 

04. 02-3. ↘︎ The Mission - 2 nights in Budapest @ Dürer Kert 

04.24. ↘︎ Jo Quail plus guest @ Három Holló