Pályán a tömeglélektan! - Mit ad a sport az egyéni élményen túl? @ Szeged

2017. október 19.

Campus Beer&Moore

Magyarország
6722
Szeged
Vitéz utca 24.

Kapunyitás: 17:00

Jelenleg nem kapható jegy a rendezvényreA Mindset Szeged havi rendszerességgel jelentkező Pszicho-Kávéháza ebben a hónapban 19-én, csütörtökön nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt.

A sport egyénre gyakorolt hatása megkérdőjelezhetetlen. De hogyan hat a társadalomra? Hogyan lehetséges, hogy a sportesemények ugyanolyan jelentős összetartó erővé váltak már az ókori görögöknél is, mint például a nyelv és a vallás? Lázba hozhat egy sportesemény egy egész országot? Miért vonult fel annyi ember az utcán a 2016-os futball EB eredményei miatt, és miért nem teszi ezt Hosszú Katinka aranyérmeinél? Milyen hatással lehet egy válogatott sikere vagy kudarca a nemzeti identitásra? Nagy sportesemények megszervezése és az ezeken való részvétel hogyan hat egy ország mindennapjaira?

Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ előadónkkal, Dr. Harsányi Szabolcs Gergő sportpszichológussal, majd az előadás után állandó kerekasztalunkkal igyekszünk körüljárni a témát az általuk képviselt tudományterületek szemszögeiből.

Kerekasztalunk tagjai:
Dr. Rafael Beatrix, klinikai szakpszichológus
Dr. Szilárdi Réka, valláskutató és szociálpszichológus
Mihalik Árpád, szociálpszichológus
Dr. Gellérfi Gergő klasszikus filológus

Gyakori kérdések // Általános Szerződési Feltételek // Adatvédelmi Szabályzat // Kapcsolat

Simple fizetési tájékoztató

Barion

Programozás és szerver üzemeltetés wr.hu

Copyright © 2014-2018 TIXA