Minden amit a munkaerőpiacról tudni szeretnél  

Mi történik ma a munkaerőpiacon? Hol tud becsatlakozni egy startup a munkavállalókért folytatott versenybe? Miért nem sikerül a cégeknek a megfelelő számú, minőségű jelöltet találni, illetve megtartani? Hol érdemes jelöltek után kutatni? 

Legyél akár munkavállaló, aki váltani vagy elhelyezkedni szeretne, vagy akár munkaadó startup, vagy már működő vállalkozás, ezen az előadáson biztosan fogsz újat hallani.

Az elmúlt években jelentősen megváltoztak a toborzási trendek, legyen szó bármilyen méretű, hátterű cégről, a vezetőségnek muszáj alkalmazkodnia a munkarő-piacon bekövetkezett változásokhoz, hiszen a jelöltekért folytatott harcban a vállalkozás sikere érdekében nem szabad alul maradni.

Következő előadásunkon rendhagyó módon nem egy, hanem két előadó fog mesélni a szakterülete rejtelmeiről. Nagy Diána, illetve Varga Veronika lesz a H13 vendége. Dia az elmúlt 10 évben dolgozott nagyvállalatoknál, a KKV szektorban valamint a startupok világába is bepillantást nyert. Kreatív HR-esnek vallja magát, szereti a megszokottól eltérő HR megoldásokat. Veronika jelenleg egy feltörekvő fejvadász cég, a VISION Recruitment társtulajdonosa, 9 éves tapasztalatával mind toborzói, mind vezetői szemszögből megpróbálja a recruitment szépségeit, nehézségeit közelebb hozni a közönséghez.  

Előadóink vállalti HR és fejvadász szemszögből egyaránt megvizsgálják a startup recruitment kihívásait és lehetséges megoldásait. 
  

Az esemény menetrendje:
17:40-18:10 // Regisztráció & networking
18:10-19:00 // Nagy Diána és Varga Veronika előadása
19:00-19:30 // Q&A
19:30-20:00 // Networking

VEDD MEG JEGYEDET ONLINE! Elővételben online 990 Ft, a helyszínen 1290 Ft.
A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, így az online jegyvásárlók elsőbbséget élveznek a beléptetésnél. Amennyiben jegyedet nem online vásárolod meg, kérjük mindenképp regisztrálj most!