MERTEZ X ROBOT LIVE
LongStoryShort!
Host: Molnár Tamás
• 2021. október 14., csütörtök
• Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa utca 49.)


A Mertez X Robot Live következő estéjén a LongStoryShort! pörgeti fel a hangulatot egy fergeteges koncerttel! Az estét pedig Molnár Tamás nyitja.


LongStoryShort!
A LongStoryShort! - szigorúan ilyen írásmóddal- 2017 nyarán alakult budapesti pop-punk zenekar stílusban kaliforniai jegyekkel. Dalaikkal vidámságot, fiatalos energiát pumpálnak a hallgatók szívébe, más nótáikkal inkább a tinikorban megélt csalódásokat sebeit kapargatják meg picit, de csak azért, hogy a következő dalban őszintén énekelhesse a közönség, hogy "leléptél". A zenekar Talán Holnap című számával bekerült a Dal 2021 mezőnyébe, ahol életreszóló élményekkel gazdagodtak. Beszámolójuk szerint Molnár Tomival nagyon várják a közös munkát, a régi AFC számok a turnébuszban rendszeres vendégek, fiatalkorukban rengeteg inspirációt adott nekik a zenekar és nagyban formálta zenei ízlésüket. Egyik anonimitásba burkolózó LSS tag beszámolója szerint, egy úgyszint inkognitóban lévő tag szülinapján tavaly történt olyan, hogy kellő mennyiségű alkohol elfogysztása után, a Más Ölel Át című AFC slágerre, egy garázsban szinkron tetőkifejelő-versenyt tartottak, amit a garázs nyert meg...


MOLNÁR TAMÁS
Molnár Tamás dalszerző, dalszövegíró, énekes, gitáros, az Anti Fitness Club, majd a JETLAG alapítója. A Fonogram- és többszörös VIVA Comet díjas előadót, 2016-ban Artisjus-díjra is jelölték. Ő lett A Dal 2020 legjobb dalszövegírója és ugyan ebben az évben a Petőfi Zenei Díj - Év dalszövegírója elismerést is megkapta.
2014-től szólóban, szerzői estjein áll színpadra kedvenc szerzeményeivel. Többször megtöltötte az A38 hajót és már fesziválszínpadokon is bizonyított akusztikus előadásával.