Nem tudsz eljönni? De nem akarod kihagyni?

Élvezd a live streaming közvetítésünket!

Tarts velünk online!

Hogyan működik?
Ha jegyet vásárolsz az élő közvetítésre (live streaming), emailben fogunk Neked hozzáférési adatokat küldeni nem sokkal az esemény előtt. Az emailben közöljük a webcímet is, amelyen a közvetítést nézheted. Erre a weboldalra a fent említett hozzáférési adatokkal léphetsz majd be. A közvetítést egyidőben egy hozzáférés birtokában csak egy készülékről (laptopról, telefonról, stb.) lehet figyelemmel kísérni. Jó szórakozást!


"Ez az egyik kedvenc előadásom - az ELTE Gazdaságpszichológiai tanszékén szoktam tanítani.

Most felfrissítettem, aktualizáltam az anyagot a mai kornak megfelelően.
Ajánlom mindenkinek, aki valaha is eljátszott a gondolattal, hogy vállalkozásba fogjon - csak az igazán nagy ötlet hiányzott.
Az igazi különlegesség benne, hogy most Lang András - a PEST EST - EST MÉDIA alapítójának - történetével is megismerkedhetünk, felismerhetjük benne a kezdő vállalkozásokra jellemző akadályokat, kezdeti sikereket és a nagy kérdésekre adott válaszokat..." - Dr. Mérő László

„Mit tanuljak ahhoz, hogy sikeres legyek az életben?

Erre a nehezen megválaszolható kérdésre két nagyon különböző szemszögből is megkísérlünk választ adni – Dr. Mérő László az elmélet oldaláról, Lang András pedig nagyon is gyakorlati tapasztalata alapján avat be minket.

• Születni kell rá, vagy megtanulható?
• Vajon bennünk is megvannak azon adottságok, amelyek szükségesek a sikeres élethez, esetleg a sikeres vállalkozáshoz?
• Felfigyeltük eddig a körülöttünk lévő lehetőségekre?
• Egyáltalán fontos, hogy mi a végzettségünk?

A mai tanulóknak olyan problémák megoldására kell felkészülniük, amelyekről most még azt sem tudjuk, hogy egyáltalán problémák. Ugyanakkor napjaink sikerszakmák művelői akár tíz-húsz év múlva szomorú munkanélküliek lehetnek. Ami segíthet: olyan tudást szerezni, ami mindig az éppen aktuális problémák megoldásában segít. Ilyen konvertálható tudás létezik, bár egészen más a természete, mint amilyen tudás az elmúlt évszázadokban tett sikeressé.