MARGÓFESZT - Kulturális fesztivál Zalában 

Az idén 10 éves Margó Irodalmi Fesztivál különleges születésnapot rendez: AUGUSZTUS 12-15. között a zalai SZENTGYÖRGYVÁRON négynapos kulturális kalandra várunk a Mastercarddal: ez a MARGÓFESZT! Napközben a környéket bebarangoló programokkal, Balatonozással, Hévízi-tóval, pincetúrával és borkóstolóval várunk, az estéket pedig kertmozival és zenével zárjuk. 

A programokat napijegy vagy a fesztiválbérlet megváltásával tudod látogatni. Ha van zalai lakcímkártyád, élj a helyi kedvezménnyel: az adataid megadását követően vedd meg napijegyed az alábbi linkre kattintva: https://tixa.hu/margofeszt2021-zalai

 

PROGRAM

Csütörtök (augusztus 12.): Bereményi Géza, Szűcsinger, Bödőcs Tibor, Diabolus in Musica, illetve Thuróczy Szabolcs főszereplésével érkezik a Bödőcs-regényből Keresztes Tamás rendezésében készült Meg se kínáltak című előadás. 

Péntek (augusztus 13.): Háy János, Lázár tesók, Boebeck, VAN filmzenekar és Adorjáni Bálinttal a Pillanatképek Robert Capa életéből című előadás

Szombat (augusztus 14.): Nádas Péter, Simon Márton, Egyedi Péter, a Papaver, valamint az Anima Sound System

Vasárnap (augusztus 15.): zenés közösségi brunch és helyi termék piac (a részvétel ingyenes)

 

Részletes programleírás a facebook.com/margofeszt vagy a margofeszt.hu oldalon.

HA KÉRDÉSED VAN, írj a Facebookon üzenetet vagy emailt az info@margofeszt.hu címre

 

A Margó Irodalmi Fesztivál régiós együttműködő partnere a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program.


A HELYSZÍN

Szentgyörgyvár egy alig 300 fős település, ami Keszthelytől, Hévíztől és Zalaegerszegtől is könnyen megközelíthető, de Budapestről és a Balaton távolabb eső részeitől is könnyen elérhető.


SZÁLLÁS

Sokféle lehetőség közül válogathatsz a környéken, és hogy minél könnyebben eljuss a programokra, fesztiválbusz-járatokkal igyekszünk majd zökkenőmentessé tenni a helyközi közlekedést.

 

Az aktuális kormányrendelet szerint, bár nincs létszámkorlát, de az 500 fő feletti rendezvények csakis védettségi igazolvánnyal látogathatóak, amit érkezéskor, ahogy a júniusi Margón is, ezúttal is ellenőrizni fogunk a helyszínen. Kérjük, így tervezzetek és köszönjük megértésetek.