Lázár Domokost és Ágostont az Esti Kornél és a Pegazusok Nem Léteznek zenekarokból ismerhetjük, de néhány éve már Lázár tesók duó formációjukkal is népszerűvé váltak a magyar alternatív zene kedvelői között. Koncertjeiket, dalaikat akusztikus, minimál hangszerelés jellemzi, hangulatában hozzák a két említett anyazenekar melankolikus vonalát.

Első koncertjük 2017-ben a MaCsek online újság szülinapi buliján volt, akkor még csak alkalmi formációként. 2018-ban döntötték el, hogy komolyan foglalkoznak ezzel a projekttel, ebben az évben már több mértékadó fesztiválon és budapesti klubban is felléptek. 2020 őszén jelent meg első nagylemezük Hullámtörés címmel, melynek bemutatója 2021 januárjában volt a Müpában, 2021-2023-ban a lemez dalaival bejárták az országot.

Második nagylemezük 2023 novemberében jelent meg Eső előtt címmel, melyet dupla lemezbemutatóval mutattak be a MÜPÁ-ban.

Belépő: 2500 Ft

Időpont: február 9. péntek 19:00
Helyszín: MáraiKult (1013 Budapest, Krisztina tér 1.)

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

Facebook esemény