A tavalyi teltházas koncert után MANAMAN új anyaggal tér vissza Kecskemétre. Különleges hangulatú szobakoncertre várjuk az érdeklődőket: Szilágyi Sándor (Manaman) napjaink egyik legérdekesebb és legnépszerűbb hangszerén, Handpanen (Hang drum) játszik. Az egyórás előadás során a hallgatók rendhagyó környezetben, babzsákokon, párnákon, szőnyegen elkényelmesedve ihatják magukba a szebbnél-szebb hangokat. A koncertet előtt és után indiai teakülönlegességet kóstolhatnak a hangszerek birodalmában. 
Cipőmentes koncert.

Szilágyi Sándorról: 
"Két és fél év várakozás után, 2012-ben kaptam kézhez a Bells-emet, ami a világ egyik legjobb handpan-je a svájci Hang mellett. A Bells megváltoztatta az életemet, sok mindent magam mögött hagytam. Az első pillanattól érzem, hogy ez a hangszer csodákra képes. A találkozás élménye végül a gyógyító hangok és frekvenciák felé vitte a figyelmemet és így találkoztam a hangterápiával, amit a Peter Hess Akadémián tanultam."
Manaman a hangok varázserejét használja zenéjében. Ösztönös handpan játékában nem ő maga, hanem a világot alkotó rezgések a főszereplők.

Az este folyamán a Hang drum két utódja a spanyol Bells és a vadonatúj angliai Node Tone Sphere nevű handpan is megszólal, mindkettő 432 hz frekvencián.
https://youtu.be/WpMvXPVEiRo
https://www.facebook.com/manahangmasszazs/

A férőhely korlátozott, érdemes elővételben jegyet váltani.
Belépőjegy elővételben: 1000 Ft
Helyszínen: 1200 Ft