Magna Cum Laude @ Vecsés

2018. február 23.

Bálint Ágnes Kulturális Központ

Magyarország
2220
Vecsés
Telepi út 43.

Kapunyitás: 19:30

Jegytípus Ár Vásárlás
2018.02.11. 23:59-igérkezési sorrend3.190 Ft
2018.02.23. 19:00-igérkezési sorrend4.190 FtMinden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül – emellett a  Magnának van egy másik oldala is, a  „Csak ülünk és zenélünk” koncert, aminek exkluzivitása, hogy évente csak pár  hasonlót vállal a zenekar. Legutolsó nagylemezüket a zenekar 15. születésnapjára adták ki, „Köszönet” címmel; a jeles nap megkoronázásaképpen pedig a Papp László Budapest Sportarénában adtak nagysikerű, teltházas koncertet. A 2015/2016-os év a „Köszönet” turné jegyében tellett, 2 remek dal is született, a „Legjobb otthon”, és a „Tájról tájra”, amik igazi közönségkedvencek  és a koncertek elhagyhatatlan dalai lettek.

2017-ben  a folyamatos koncertezések mellett egy új dal mellett egy  új klipet is hozott a tavasz a Magna Cum Laudénak; legutóbbi, 2015-ös, azóta már slágerré vált „Legjobb otthon” után tavaly megjelent a „Volna-e kedved” című számuk, a Szabó Tibor – Kara Misa páros tollából. A szerzők, illetve a zenekar nem titkolt szándéka, hogy a dal, a házasulandók himnuszává váljon. Akik ismerik a Magna munkásságát, dalait, azoknak nem fog újszerűen hatni a mélyről jövő szöveg – Misa nem a  klasszikus oldaláról közelítette meg a szerelmes dal fogalmát – nem a tüzet, az újdonságot emelte a középpontba, hanem pont ez ellenkezője kapott hangsúlyt, a már együtt eltöltött idő, a házasság, az együtt való megöregedésre való vágy, mint a szerelem beteljesülése. A tavaszi lyrics klip után, az ősszel kijött a dal aftermovie változata is.

2018-ban sincs megállás, készülnek az új dalok; számos vidéki és határon túli fellépés gondoskodik a folyamatos Magna hatásról.

Gyakori kérdések // Általános Szerződési Feltételek // Adatvédelmi Szabályzat // Kapcsolat

Simple fizetési tájékoztató

Barion

Programozás és szerver üzemeltetés wr.hu

Copyright © 2014-2018 TIXA