A Macaron Napot (Macaron Day, Jour du Macaron) Párizsban és New Yorkban, több, mint 10 éve ünneplik, 2012 óta pedig Magyarországon is csatlakoztunk a különleges, színes francia édesség ünnepéhez. 

 

Mi várható idén?

A Macaron Napon a legfinomabb macaronokhoz juthatsz hozzá!

Találkozhatsz egy helyszínen az ország legnevesebb, legmagasabb színvonalú cukrászdáival, akik elhozzák nektek legújabb macaron kínálatukat, bemutatják specialitásaikat, te pedig beszerezheted őket. 

A rendezvényen színes programokat kínálunk, többek között megrendezzük a már hagyománynak számító Macaron Versenyt, a szakmai zsűri pedig idén is kiválasztja az év macaronját két kategóriában. Idén az egyik kategória a szabadon választott íz lesz, amely mindig az adott cukrászda saját maga által legjobbnak tartott macaronját jelenti, a másik pedig egy karakteres FŰSZER íz, ez lehet rozmaring, levendula, fahéj, kardamom, tonkabab, bármi :) 

A zsűri az ország legjobb gasztronómiai szakemberekből, népszerű szakírókból, bloggerekből, cukrászokból áll (pontos nevek jönnek hamarosan!).

 

Kiállítók (a lista folyamatosan bővül):

a table! boulangerie - patisserie

Bolka Bonbon

Cake Shop Budapest

Mészáros Cukrászda, Szombathely

Pausa Apátsági Kávéház, Pannonhalma

SUGAR! shop & confectionary

 

(További egyeztetések folyamatban, ha szeretnél részt venni kiállítóként, macaron árusítóként, kérjük írj az info@macaronap.hu emailcímre!)

Kérdés esetén írj nekünk az info@macaronnap.hu emailcímre!

 

Weboldalunk: https://www.macaronnap.hu/