According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

Lugosi Dani (Polytrip, Nirvana Acoustic) első szólóalbumának bemutatója a Turbina Klubszobában. 

Dani amellett, hogy hosszú évek óta tevékenykedik hangmérnökként számos zenekar mellett, énekes-dalszerzőként is egyre többször találkozhat vele a közönség. 2022-ben jelentette meg Altató című dalát, amelyet a mai napig játszik a Petőfi Rádió. A tracket a Mosolygó és a Szitakötő című dalok követték egészen addig, míg össze nem állt egy önálló lemeznyi anyag. A koncerten zenekari felállásban szólalnak meg a dalok Balasi Ádámmal, Szász Csabával és Bartók Mátéval.

"Az album egy 8 számból álló kiállítás, sok különböző darabbal. Értsük úgy, hogy szobrok, képek, vetítések, 3D art, fotók, installációk, amelyek külön részek, mégis egyet alkotnak. A 8 dalban van klasszikus darab, pop-rock, elektronikus dub, keverve kortárs jazz elemekkel, grunge, synthwave, hip-hop, rap és trap is. Szerettem volna készíteni valami teljesen mást, mint amit manapság lemeznek hívnak. Egy történetet akartam többféle eszközön keresztül bemutatni."

A lemezen közreműködik: Agócs Márton, Takács Vilkó, Monostori Kata, Bygyó