Louis C.K. ismét Budapestre jön!

A hatszoros Emmy díjas komikus visszatér Budapestre új turnéjának keretében. Louis C.K. több, mint nyolc stand up specialt adott ki eddig, közöttük a Budapesten élőben is látott Louis C.K. 2017-et. A nemzetközileg elismert stand-up komikus tekintélyes sikereket aratott filmen és a színpadon egyaránt. 

 

Felnőtt tartalom. Kizárólag 18 éven felülieknek.

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS:

Ez az előadás egy telefonmentes élményt biztosít. A kamerák, fényképezőgépek, egyéb rögzítésre alkalmas eszközök, mobiltelefonok, okostelefonok, okosórák és egyéb okos-kiegészítők használata az előadás terében szigorúan tilos. 

A helyszínre érkezést követően minden vendég telefonját és/vagy okos-készülékét egy Yondr tokba helyezi, melyet az előadás végét követően lehet kinyittatni. A tokba helyezett készülék(ek) az előadás alatt mindvégig a vendégek birtokában marad(nak) és azokat használatba vehetik az arra Kijelölt Használati Helyeken. Az előadás légterébe való visszatérés előtt a készülékek ismét a tokba kerülnek lezárásra.

Azt a vendéget, aki mégis használná eszközét az előadás tartama alatt, azonnal kivezetik a teremből. Köszönjük, hogy együttműködésével elősegíti a telefonmentes élményt.

 

További információkért kérjük keresse fel a YONDR honlapját: www.overyondr.com/faq

 ---

A Louis C.K. előadásán elhangzott tartalomra és anyagra vonatkozóan – ide értve a poénokat és sketcheket is – (továbbiakban: az „Anyagok”) minden jog Louis C.K.-t illeti meg. Az Anyagok nem sokszorosíthatók, nem fordíthatók le, nem továbbíthatók, nem sugározhatók, nem terjeszthetők, illetve szó szerint nem reprodukálhatók (továbbiakban: a „Felhasználás”) sem teljes egészében, sem részlegesen, semmilyen formában, médiában vagy technológiával (legyen az jelenleg ismert vagy a jövőben kifejlesztésre kerülő) Louis C.K. kifejezett, előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül. Az Anyagok bármely Felhasználása Louis C.K. kifejezett, előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül szigorúan tilos, és ilyen esetben bármely, akár angolszász esetjog, akár jogszabályok alapján rendelkezésre álló jogi eszköz igénybe vehető, amelynek költségeit a tilalmat megszegő személy köteles viselni. A rögzítés semmilyen formája nem engedélyezett (ide értve a jegyzetelést is).