IDŐPONTVÁLTOZÁS!

Szomorúan jelentjük, hogy a LOUDNESS tavaszi EU turnéja is halasztásra kerül, így a budapesti koncertet később tartjuk meg. Dolgozunk a pótláson, amint van friss hírünk, jelezzük. Köszönjük a türelmet! CONCERTO Music

A CONCERTO Music bemutatja:

LOUDNESS
"Live In Europe"

+ Grey Attack, Thola

2020. Április 21. 19:00
Budapest, Dürer Kert

 

Távolkeleti csemegézést is kínál a tavaszi fémzenei felhozatal a fővárosban, mégpedig nem is akármilyet, ugyanis április 21-én az egyik legpatinásabb japán metal csapat, a Loudness mutatja meg a Dürer Kertben a magyar rajongóknak, hogy nem véletlen viselik a ’legendás’ jelzőt! A zenekar előtt a német Grey Attack és a svájci Thola játszik majd.
Az Akira Takasaki mestergitáros vezette Loudness 2000 óta a klasszikus felállásában játszik, Minoru Niihara énekessel, Masayoshi Yamashita basszusgitárossal, és a 2008-ban bekövetkezett haláláig Munetaka Higuchi dobos sem hiányzott a klasszikus felállásból, őt aztán Masayuki Suzukival pótolták. A csapat legutóbbi stúdióalbuma a 2018 januárjában kiadott Rise To Glory volt, a Loudness 27. nagylemeze, idén májusban pedig egy dupla koncertlemezt adtak ki, a klasszikus dalokkal teli Live In Tokyo-t.
 

További 2020-as Concerto Music koncertek:
02.26: Shiraz Lane - Rock Vibrations Tour 2020 @ Analog Music Hall
04.15: Turilli Lione RHAPSODY @ Barba Negra Music Club
04.21: LOUDNESS @ Dürer Kert
05.08: JOE SATRIANI @ Barba Negra Track
06.14: STEEL PANTHER @ Barba Negra Track
10.08: Primal Fear, Freedom Call + guest @ Barba Negra
10.18: Axel Rudi Pell @ Barba Negra