A LOTS MUSIC bemutatja:

GARY MOORE EMLÉKEST 2019

Gary Moore 67. születésnapján, a nemzetközi rajongói klub immár hetedik alkalommal rendezi meg Budapesten a gitáróriás munkássága előtt tisztelgő Emlékestet, melyen külföldi és hazai követői elevenítik fel legismertebb dalait és ritkábban feldolgozott alapvetéseit, valamint a legendás ír gitáros által ihletett saját szerzeményeket.

Ahogy 2012 tavasza óta minden évben, idén áprilisban is Budapesten találkoznak tisztelői és rajongói, barátok és családtagok, hogy egy vérbeli rock, blues-rock koncerttel adózzanak a gitáróriás emléke és zenei hagyatéka előtt az A38 Hajó színpadán. Április 4-én ünnepelné 67. születésnapját az egyik legnagyobb hatású blues-rock gitáros, Gary Moore.

A fellépő vendégek, zenekarok névsora az ősz/tél folyamán válik véglegessé (első vendégünk Fred Chapellier Franciaországból!), de már most tudható, hogy ezúttal is egy különleges estével, számos különböző műfajt érintő, közel három órás műsorral, megannyi felejthetetlen dallal emlékezünk majd Gary Moore életére és munkásságára.

Az este menetrendje:
19:00 - Kapunyitás
20:00 - Kezdés (a program várhatóan 23:00 óráig tart, egy 20-25 perces szünettel)

A koncert oldala a Facebookon:
www.facebook.com/events/251966808871535 

www.lots-music.hu  
info@lots-music.com