A LOTS MUSIC bemutatja:

GARY MOORE EMLÉKEST 2018

Gary Moore 66. születésnapján, a nemzetközi rajongói klub immár hetedik alkalommal rendezi meg Budapesten a gitáróriás munkássága előtt tisztelgő Emlékestet, melyen külföldi és hazai követői elevenítik fel legismertebb dalait és ritkábban feldolgozott alapvetéseit, valamint a legendás ír gitáros által ihletett saját szerzeményeket.

Ahogy 2012 tavasza óta minden évben, idén áprilisban is Budapesten találkoznak tisztelői és rajongói, barátok és családtagok, hogy egy vérbeli rock, blues-rock koncerttel adózzanak a gitáróriás emléke és zenei hagyatéka előtt az A38 Hajó színpadán. Április 4-én ünnepelné 66. születésnapját az egyik legnagyobb hatású blues-rock gitáros, Gary Moore.

 

Európa számos országából és a tengerentúlról érkeznek az idei koncert résztvevői, vendégei. Ezúttal is itt lesz velünk Gary testvére, a szintén nagyszerű zenész, Cliff Moore, aki idén saját triójával érkezik. A tavaly megismert fiatal angol gitáros Ben Poole is visszatér, csakúgy mint az Emlékestek másik állandó fellépője Angliából, a remek énekes/gitáros Harrisen Larner-Main. Új vendégként üdvözölhetjük majd Németországból a kiváló blues-rock gitárost, Marcus Deml-t.

 

Hazánkat a Run For Power - Gary Moore Emlékzenekar, valamint az egyik legtehetségesebb fiatal gitáros, Somogyi Remig képviseli majd, és további remek hír, hogy a nemzetközi megemlékezés kedvéért hazalátogat Tommy Katona is, aki 2007 óta már Amerikában zenél, de a hazai blues kedvelő közönségnek őt sem kell bemutatni. Már most tudható, hogy ezúttal is egy különleges estével, számos különböző műfajt érintő, közel három órás műsorral, megannyi felejthetetlen dallal emlékezünk majd Gary Moore életére és munkásságára.

 

 

Az este menetrendje:
19:00 - Kapunyitás
20:00 - Kezdés (a program várhatóan 23:00 óráig tart, egy 15 perces szünettel)

www.garymoorefc.com/lots 
www.facebook.com/events/1309408022499003 

www.lots-music.com      
info@lots-music.com