According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

Kapunyitás, jegykezelés: 19:15-től (hangszálak bemelegítése a pultnál)

Kezdés: 20:00!

Vége: kb.22.00

Belépés kizárólag 18 éves kortól,  felnőtt kísérettel 14 éves kortól!

A rendezvény teljes ideje alatt, a koncertteremben ételt fogyasztani tilos! 

A program része, hogy profi stábunk megörökíti a produkciót, így lehetőséged lesz megosztani az élményt a barátaiddal, családoddal és a jövőben bármikor felidézheted az emléket.
Minden résztvevő a jegyvásárlással egyidejűleg beleegyezik, hogy a kép-, hang- és videófelvételeken szerepelhet.

A megvásárolt jegye(i)det a Tixa rendszerből küldött e-mailben fogod megtalálni, a PDF gombra kattintva (ne csatolmányként keresd). Nem szükséges kinyomtatni, elég okos készülékeden bemutatnod a QR kódot.

Kérjük, hogy az e-mailt már megnyitva érkezz a jegykezeléshez!

Szoktál a zuhany alatt énekelni? ...

Akkor hozd el ezt a hangot a Fonó Budai Zeneházba és énekelj velünk!
A LokálVokál Magyarországon egyedülálló kórusélmény a pesti éjszakában, egy itallal a kézben, egy popdallal és Veled a főszerepben. 
Az esemény résztvevői varázslatos átalakuláson mennek keresztül és válnak igazi kórussá az este végére. A közel kétórás, élőzenével kísért show felhőtlen kikapcsolódást kínál mindenkinek, aki szívesen megtapasztalná a három szólamú közös éneklés felszabadító erejét.
Zenei előképzettség egyáltalán nem feltétele a részvételnek, és tényleg nem kell semmivel készülnöd - csak gyere el a saját koncertedre!


Bővebb infó:
www.lokalvokal.hu

https://www.facebook.com/ lokalvokalmusic