biodinamikus borok | termelői falatok | fermentált finomságok | mindenre elszánt gasztrovállalkozók | izgalmas ritmusok
Fenntartható fine dining és organikus gazdálkodás jó zenével és friss borokkal spékelve.
Budapest első vegán kantinja, a The Planteen ügyvezetőjével, Fait Federika fenntarthatósági szakértővel betekintést nyerhetünk a kulináris tudatosság számtalan vetületébe:
- Mit jelent a holisztikus szemlélet egy borbirtok életében? Tudtad, hogy a szőlőnek is van immunrendszere?
- Miért fontos, hogy egy vidéki étterem termelői piacot is működtet?
- Mit jelent a tudatosság egy Michelin-csillagos fine dining étteremben?
- Mi késztet arra pedagógiai és művészeti háttérrel rendelkező fiatalokat, hogy kitanulják a fermentálás és liofilizálás tudományát és egy erre épülő gasztrovállalkozást indítsanak?
- Mit jelent a holisztikus szemlélet egy borbirtok életében? Tudtad, hogy a szőlőnek is van immunrendszere?
- Miért fontos, hogy egy vidéki étterem termelői piacot is működtet?
- Mit jelent a tudatosság egy Michelin-csillagos fine dining étteremben?
- Mi késztet arra pedagógiai és művészeti háttérrel rendelkező fiatalokat, hogy kitanulják a fermentálás és liofilizálás tudományát és egy erre épülő gasztrovállalkozást indítsanak?
A beszélgetést követően élvezd a Kristinus friss borait és a fermentált finomságokkal megvadított falatokat a Domovoj, a Salt Bakery és a Lokal47 műhelyéből, Svmmit ropogós ritmusai mentén.
////
17:30 | ajtónyitás
18:00 | Kulináris tudatosság: egy biodinamikus borász, egy fine dining étterem-tulajdonos és egy vegán gasztrovállalkozó gondolatai a fenntarthatóságról
Az est házigazdája: Fait Federika, fenntarthatósági szakértő, general manager - The Planteen
Meghívott vendégek:
Dóber László, vineyard & farm manager - Kristinus
Boldizsár Máté, étteremvezető & tulajdonos - Salt
Wolkensdorfer Mátyás, alapító - Domovoj
Dóber László, vineyard & farm manager - Kristinus
Boldizsár Máté, étteremvezető & tulajdonos - Salt
Wolkensdorfer Mátyás, alapító - Domovoj
19:00 | gasztro + diszkó
Amit kóstolhatsz:
• különleges válogatás a Kristinus pincéjéből érkező biodinamikus borokból
• kovászos kenyér a Salt Bakery pékműhelyéből
• termelői mártogatósok a Lokal47 konyhájából
• vegán fermentumok a Domovoj polcairól
• könnyen emészthető ritmusok by Svmmit
Tudj meg többet a biodinamikus gazdálkodásról és a fenntartható gasztronómiáról első kézből, és kóstolj is bele!
• különleges válogatás a Kristinus pincéjéből érkező biodinamikus borokból
• kovászos kenyér a Salt Bakery pékműhelyéből
• termelői mártogatósok a Lokal47 konyhájából
• vegán fermentumok a Domovoj polcairól
• könnyen emészthető ritmusok by Svmmit
Tudj meg többet a biodinamikus gazdálkodásról és a fenntartható gasztronómiáról első kézből, és kóstolj is bele!
////
A jegyár tartalmazza a szakmai beszélgetésre való belépést, és az azt követő borkóstolót falatkákkal.
*A program részleteiért kövesd szemmel a Facebook eseményt!
**Ünnepeld velünk az idén 15 éves Loffice-t és a fenntarthatóságot, ami az egyik alapértékünk! Kövesd egész évben eseményeinket és aktivitásainkat!