Egy este, ami csak a négylábúakról szól! 


3 szuper fellépő és egy közös cél, hogy segítsék a gyeptelepeken élő négylábúak kijutását és új otthonaik megtalálását. 

A fellépők: 


•  O’Sullivan

•  Saya Noé 

•  VAN Filmzenekar

A koncert teljes bevételét a szervezők, a helyszín és a fellépők az MFÖEK Alapítvány mentvényeinek ajánlják fel, így adományjegyed megvásárlásával az ózdi, kisvárdai és miskolci gazdikeresők szabadulásához és gondozási költségeihez járulsz hozzá.

Csak rajtad múlik, hogy mennyivel szeretnéd támogatni a mentést! 

Te döntheted el azt is, hogy személyesen veszel részt az eseményen a Turbinában vagy a live közvetítést nézed, amit a jegyvásárláskor a felületen erre kijelölt checkboxban tudsz jelezni felénk.

A személyes részvételre jogosító jegyek korlátozott számban - 400 db - állnak rendelkezésre. A helyszínre való belépés pedig csak személyi igazolvány és érvényes oltási igazolvány bemutatásával lehetséges maszk viselési kötelezettséggel. 


A vidéken élők és tartózkodók is velünk tarthatnak az online térben, a koncertet ugyanis élőben is közvetítjük. A közvetítés exkluzív linkjét minden jegyvásárló meg fogja kapni a koncert kezdetekor, így aki személyesen akart volna részt venni az eseményen, de valami miatt mégsem tud eljönni, ő sem fog lemaradni a koncertről. 

A járványügyi helyzettel kapcsolatos rendelkezéseket és szabályozásokat folyamatosan követjük, így amennyiben újabb szigorítások lépnek életbe, vagy amennyiben a koncerten való személyes részvételt túl kockázatosnak ítéljük, az esetben csak online közvetítés lesz és a személyes részvételre feliratkozók is live stream-en keresztül követhetik majd az eseményt. Erről e-mailben is küldünk értesítést és egyéb felületeinken is kommunikálunk a döntésről. Jegyvisszatérítésre nincs lehetőség.


Hálásak vagyunk minden előadónak, a helyszínnek és a szervező csapatnak, hogy ezekben a nehéz időkben is kiállnak egy fontos ügy mellett és lehetővé teszik régóta várakozó kutyák és cicák szabadulását!