Megjelent Léko Stefánia felvidéki dalszerző-énekes bemutatkozó nagylemeze. 

Bemutatkozó nagylemezzel ünnepli 10 éves szakmai pályafutását Léko Stefánia. Stefánia 2014-ben alapította meg első zenekarát Nagykaposon. Két évvel később ambíciói szívét Magyarországra húzták, ahol 2020-ban sikeresen végezte el a Kőbányai Zenei Stúdiót, aminek köszönhetően azonnal a könnyűzenei élet sűrűjébe csöppent. 

Már több hazai produkcióban is hallhatta a közönség, viszont ez az első olyan megjelenés, amely kizárólag saját műveiből áll. A március 24-én megjelent Vallomás című nagylemezét, pontosan egy hónappal a megjelenést követően, 2024. április 24-én mutatja be zenekarával a Turbina Kulturális Központ Klubszobájában. 

A zenekar tagja: 

Borbély Bence Regő - dob 

Molnár Péter - basszusgitár

Szabolcsi Bence "Fészek" - gitár

Fésűs Ádám - billentyűs hangszerek


Az est vendége egy olyan zenekar, akihez Stefánia nem csak szakmailag, de érzelmileg is kifejezetten kötődik. 

Szakmailag azért, mert vokalistaként már közreműködhetett a produkcióban a Dal műsorában. Érzelmileg pedig azért, mert a zenekar frontembere, a szívében különleges helyet foglaló Seres Kitti, akivel hosszú múltú és szoros barátságot tudhatnak magukénak. 

Igazán energikus és egyedi produkcióval indítja az estet a szintén Kőbányai Zenei Stúdiós gyökerekkel rendelkező Luscinia zenekar.

A Luscinia 2019-ben alakult Kőbányai Zenei Stúdióban tanuló fiatalokból. Dalaikban szívesen ötvözik a különböző zenei stílusokat.

Tagjai:

Seres Kitti - ének

Pigniczki Soma - gitár

Őri Sebestyén Teofil - basszusgitár

Móczó Martin - dob

2020-ban megjelent első kislemezük az Égivándor. Az albumon 5 dal található: Időleges, Labirintus, Magadtól önmagad, Bazár, Rongyos dallam.

2021-ben Labirintus szerzeményük bekerült A Dal műsorába.

2022-ben a BentTartottSzavak EP-vel jelentek meg új dalaik: Baktató, Hol voltál?, Minden jobb lenne, Jó éjszakát!

Mindeközben több hazai zenei tehetségkutató versenyen megmérettették magukat, melyekről mindig sikeresen távoztak.


Timing: 

19:30-20:00 Kapunyitás

20:00-20:30 Luscinia

20:45-22:00 Léko Stefánia és zenekara