Magyarock Dalszínház
Legénybúcsú

(Musical comedy)

2021. július 6. (20 óra) /esőnap: 2021. július 7. (20 óra)
Fehérvárcsurgói Károlyi Kastély szabadtéri színpada

A mulatságos, pikáns epizódokban bővelkedő történet központjában a házasság, az agglegényélet és a házasélet közötti különbség, a család, a barátság, az érzelmek és a kapcsolatok fontossága áll. Fülbemászó dallamok és humoros, pikáns dialógusok röpítik el a nézőt Didi bárjába, ahol egy felhőtlen szórakozást nyújtó zenés vígjáték keretében élhetik át ezt a különleges Legénybúcsút, ahol egy kicsit minden máshogy történik, mint várnánk.

SZEREPLŐK: 

KARÓ, a nők bálványa                              MILLER ZOLTÁN    

SZOSZÓ, a szégyenlős táncoslány              KUCZMANN ÁGNES

TYUTYU, bőrgyógyász, Susu bátyja            MÉSZÁROS ÁRPÁD ZSOLT

ÁSZ, üzletember, volt zenész                     ZÖLD CSABA

DIDI, bártulajdonos                                 BARABÁS KISS ZOLTÁN

SUSU, a vőlegény                                   VIZELI CSABA

CSALÁN, a sportoló                                 BÁNFI CSABA

LENNON BÁ, Susu és Tyutyu apja              GERDESITS FERENC

DZSONI, sztriptíz táncos                           TIHANYI DÁNIEL/GOMBÁS ÁDÁM

CUNCUS, Tyutyu felesége                        ENYINGI ZSÓFIA

 

A rendezvényeket mindig az aktuális szabályoknak megfelelően folytatjuk le. A kormány jelenlegi szabályozása értelmében a rendezvényeket nagykorú személyek csak érvényes védettségi igazolvány és személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával látogathatják. 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében jogosultak belépni, ugyanakkor az életkor igazolása szükséges, amelyre alkalmas lehet a személyi igazolvány, útlevél vagy diákigazolvány.

A jogszabály szerint a rendezvény szervezője az igazolvány meglétét a belépéskor köteles ellenőrizni, és aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, attól a belépést meg kell tagadnia – függetlenül attól, hogy az érintettnek van-e érvényes belépőjegye.

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására! Erről weboldalunkon (www.akosiroda.hu) és Facebook oldalunkon (ÁKOS Programszervezés) tájékoztatni fogjuk Önöket.